Media Molecule nu al begonnen aan LittleBigPlanet vervolg


Deel één ligt nog niet eens in de winkels (hoewel het – als er geen uitstel tussen was gekomen – al wel in de winkels had kunnen liggen) maar Media Molecule is nu al begonnen aan het vervolg op LittleBigPlanet. Niet echt onverwacht voor een titel die nu al zoveel hype genereert, maar het maakt wel nieuwsgierig. Want: hoe volg je een platformspel op waar letterlijk nooit een einde aan komt? Een spel met met een eindeloze stroom user generated levels? Sony, druk als ze zijn met het promoten van LittleBigPlanet 1, houdt hun lippen de komende maanden/jaren stijf op elkaar, maar wij zijn toch erg benieuwd. Vooral omdat we hopen dat Media Molecule niet in de valstrik trapt van nóg een platformgame-editor met een handvol nieuwe opties. Of het nu is met een overstap naar 3D of een uitstapje naar andere genres: verras ons!

Zie ook:
- Motorstorm: Pacific Rift komt volgende week al uit
- Tool's unieke podium in Guitar Hero: World Tour

Lees ook:LittleBigPlanet 2-demo in de PlayStation Store
Lees ook:Kijken: twee nieuwe LittleBigPlanet filmpjes
Lees ook:LittleBigPlanet 2: meer dan alleen platformspellen
Lees ook:Eén miljoen LittleBigPlanet levels
Lees ook:Een baan vinden dankzij LittleBigPlanet, deze jongens deden het

17 reacties op “Media Molecule nu al begonnen aan LittleBigPlanet vervolg

  1. Shitbull55

    Ik zet m’n geld op LittleBigBraintrainer, LittleBigFit of een avonturenspel: LittleBigAdventure

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    Ik kreeg vanavond een Bart Smit folder met een 10% kortingsbon voor alle spelcomputers binnen. In de folder adverteren ze de LBP bundel voor 360 euro (400 euro – 10%). Maar goed, de bon is dus alleen geldig van maandag 27 oktober tot en met zondag 2 november. Aangezien LBP dan zeker nog niet te koop is, klopt die folder dus van geen kant. Ik met Bart Smit gebeld, wordt er doodleuk gezegd dat de bon alleen geldig is voor op dat moment verkrijgbare artikelen. Erg flauw allemaal, aangezien ze de korting ook op een pre-order hadden kunnen geven (doen ze dus niet). Zo… dat moest ik even kwijt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    Is die bundel met Ratchet & Clank / Uncharted nog steeds verkrijgbaar? Dat is misschien een aardig alternatief om mee van die korting te profiteren. Als je een PS3 hebt zul je die spellen uiteindelijk toch wel willen spelen denk ik.

    Maar afgezien van dat: ja dat is wel erg raar. Adverteren met aanbiedingen waar niemand ooit van zal kunnen profiteren. o_O Brief naar de consumentenbond?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Kikujiro

    Ja… daar zat ik ook aan te denken. Ik las op een ander forum al een reaktie van iemand die i.p.v. de LBP bundel de R&C/Uncharted bundel heeft gekocht (ook met 10% korting). Vanmiddag maar eens even naar de Bart Smit. Ik vrees alleen dat het aanbod nu wel schaars zal zijn, met deze aanbieding.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Consumentenbond

    Beste Kikujiro,

    Als woordvoerder van de Consumentenbond heb ik dit signaal gelezen en doorgespeeld aan een van onze juristen.
    Hij heeft vanmorgen contact opgenomen met Bart Smit om te vragen hoe het precies zit. Zodra wij een reactie krijgen, zal ik jou (via deze site) op de hoogte stellen.

    groet, SanneMarije van Arend

      /   Beantwoorden  / 
  6. Kikujiro

    *haha* Aanklagen!

    Maar dit soort fouten in folders komen vaker voor. Mediamarkt en consorten maken zich ook geregeld schuldig aan dit soort akties. Doorgaans wordt verwezen naar de kleine lettertjes in de folder waarin vaak een disclaimer staat die de winkelier van dergelijke “fouten” vrijwaart (voor zover al wettelijk toegestaan). Als consument doe je hier weinig tegen. Vaak gaat het om zulke kleine bedragen dat procederen vaak geen zin heeft. De winkelier/fabrikant weet dit ook en blijft voet bij stuk houden aangezien de consument toch zelden zijn gelijk via de juridische weg zal afdwingen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Shitbull55

    *pakt hooivorken en fakkels*

      /   Beantwoorden  / 
  8. erik

    Hm… volgens google werkt SanneMarije van Arend echt voor de consumentenbond en het ip-adres komt me niet bekend voor. Ik wist niet dat de consumentenbond mijn blog ook volgde. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  9. Kikujiro

    *kijkt vervolgens paranoïde om zich heen*

      /   Beantwoorden  / 
  10. Consumentenbond

    Als woordvoederder Digitaal Thuis probeer ik zo breed mogelijk op de hoogte te blijven ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  11. Shitbull55

    In dat geval…
    Ik heb hier een digitale egel die niet meer naar behoren functioneert sinds ‘ie een pratend zwaard vond…

    *sorry, kon het niet laten*

    Keep up the good work SanneMarije!
    Go Consumentenbond Go!

      /   Beantwoorden  / 
  12. Consumentenbond

    @ Kikujiro: Zoals ik in mijn reactie van 29 oktober al aangaf, heeft de Consumentenbond contact gezocht met Bart Smit naar aanleiding van jouw signaal. We hebben een oplossing voor je kunnen bereiken, wil je daarom even contact met mij opnemen via [email protected]?

      /   Beantwoorden  / 
  13. Kikujiro

    De rest van mijn leven gratis games?

      /   Beantwoorden  / 
  14. Gulzt

    @Kikujiro
    Dat mag je dan even op het forum achterlaten he ;) Waarom belde je daar de Bart Smit over op eigenlijk? NIeuwsgierig? Of wou je toch een tweede PS3?

      /   Beantwoorden  / 
  15. Kikujiro

    @ Gulzt

    Dat was voor ik mijn PS3 kocht. Ik heb in diezelfde week wel een PS3 met 10% korting aangeschaft (was achteraf uiteindelijk) nog een betere deal ook. Ik heb vooraf even met Bart Smit gebeld om te vragen of de LBP bundel bij release ook met 10% korting geleverd kon worden (dat was dus niet mogelijk).

    Wat vind je van de MGS4 demo trouwens? Ik zag dat je die aan het spelen was. Ik heb ‘m zelf afgelopen weekend gedownload.

      /   Beantwoorden  / 
  16. Gulzt

    Oh, dat was de vriend van m’n zusje die het heeft uitgeprobeerd. Ik was ondertussen aan’t werk :) Ik heb het nog niet geprobeerd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.