Vier nieuwe Uncharted trailers


Toevallig heb ik gisteren die demo nog een keer doorgespeeld en het viel me weer op hoe goed het spel eigenlijk in elkaar zit. Zeker als je het level een beetje leert kennen en Nathan er met vaste hand en zonder aarzelen doorheen laat hollen zien de animaties er verbazingwekkend realistisch uit. Het is net alsof je een echt mens ziet klauteren. Het is pas als je voorzichtig gaat spelen dat hij er weer uit begint te zien als een computerspelfiguurtje met zijn kleine voorgeprogrammeerde bewegingen.

Mijn enige angst was (en is nog steeds, al stellen deze trailers me wel een beetje gerust) dat het volledige spel misschien een beetje veel van hetzelfde wordt. Alle levels spelen zich af in ongeveer dezelfde omgeving en alle tegenstanders zijn menselijk. Hoe voorkomt Naughty Dog dat alles op elkaar gaat lijken?

Wel, afgaande op deze trailers zijn het vooral de voertuiglevels die voor de broodnodige variatie moeten zorgen. Zowel het Jeep-level als het Jetski-level zien er niet bepaald diepgravend uit. Gewoon even lekker knallen tussen twee levels serieus schieten en klimmen door.

Is dat leuk? Nou ja, in Jak & Daxter was het altijd wel aardig maar vond ik de échte platformlevels toch altijd het leukst.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Natte broekspijpen halen in demo Uncharted
- The Orange Box op 14 december naar Playstation 3

Lees ook:Super Mario Maker – Attack on King Koopa
Lees ook:God of War III, uitgebreide gameplay demonstratie
Lees ook:Speel Tomb Raider in je browser
Lees ook:Bekijk hier twee Beowulf (PS3) trailers
Lees ook:LittleBigContra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.