Spiderman 3 trailer


Gamespot heeft een, zoals gewoonlijk, erg uitgebreide First Look geschreven over een eerste demoversie van Spiderman 3 (Xbox360/PS3/Wii). Het spel is ontwikkeld door hetzelfde team als de vorige Spiderman-spellen, en gaat ook op diezelfde voet verder. Normaal gesproken geen reden om te juichen, maar bij Spiderman ligt dat net even anders. Want als er één spel is waarbij “meer van hetzelfde maar dan uitgebreider” juist precies is wat we willen, dan is het Spiderman wel.

De vorige spellen rondom Spiderman werden in principe allemaal enthousiast ontvangen. Ontwikkelaar Treyarch keek goed naar Grand Theft Auto en kwam op de proppen met een soort GTAlight. Lang niet zo uitgebreid als een echte sandbox game, maar wel een frisse invalshoek in een tijd waarin de meeste film-games automatisch tot actie/platformers worden gebombardeerd.

Het grootste probleem was telkens dat de hoofdmissie te kort duurde en dat de extra missies allemaal op hetzelfde neerkwamen. Maar als we Gamespot mogen geloven doet Spiderman 3 een hoop dingen beter. Niet minder dan tien hoofdmissies, met ieder een andere verhaallijn, wijzen erop dat de speelduur van Spiderman 3 al direct vertienvoudigd is ten opzichte van van de vorige Spiderman spellen. Als we dan ook nog lezen dat de voorbijgangers die Spiderman te hulp roepen in dit spel veel gevarieerdere en interessante opdrachten voor hem hebben, dan is Spiderman 3 opeens een erg veelbelovende titel geworden.

In de trailer: een Spiderman character-model die inderdaad net zo mooi is als de allereerste teaser ons destijds beloofde. En hij loopt rond in een omgeving die er… ook iets beter uitziet dan we van de vorige generatie gewend zijn.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- PS3 voor het eerst bovenaan Japanse software chart
- Rayman Raving Rabbids besturen met Xbox 360 Vision Camera

Lees ook:Nieuwe trailer Insomniac’s Spiderman
Lees ook:Ken Kutaragi bedacht het PS3 logo
Lees ook:Striptekenaar Stan Lee is een speelbaar personage in nieuw Spiderman-spel
Lees ook:Activision werkt al vanaf oktober 2005 aan Revolution-game
Lees ook:Ratched & Clank/Uncharted bundels voor PS3 + rode PSP bundel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.