Activision werkt al vanaf oktober 2005 aan Revolution-game

Tijdens een bijeenkomst over hun jaarcijfers heeft Activision gisteren bekend gemaakt dat ze mintens 1 spel voor de Revolution zullen uitbrengen binnen de eerste vier maanden van de nieuwe console. Of dat betekent dat het al direct bij de launch beschikbaar zal zijn, daar wilde men nog geen commentaar op geven. Ongetwijfeld mikken ze daar wel op, maar durven ze gewoon nog niks te beloven. IGN wist te bevestigen dat een team binnen Activision al in oktober 2005 is begonnen te werken aan een Revolution spel.
Frustrerend genoeg weet niemand nog om wat voor soort spel het precies gaat. Activision beheert onder andere de licenties van Spiderman, Tony Hawk en Call Of Duty, dus het zou een van die series kunnen zijn. Maar voor hetzelfde geld heeft men een compleet nieuw spel bedacht.

Omdat uw gok evenveel waard is als de mijne zal ik er hier eentje wagen: ik denk dat het om een Spiderman-game gaat. Bij de Nintendo DS launch was Spiderman ook al meteen paraat. Het is een serie die nu toch al heel versplinterd is, met allerlei verschillende versies voor evenveel verschillende consoles. Nog een nieuwe versie meer of minder merkt toch niemand. Als ik gelijk heb wordt de Revolution-controller vast gebruikt om de webvloeistof heel precies te kunnen richten. Door de stad slingeren en boeven inpakken zonder dat het spel ook maar iets voorkauwt of ergens automatisch op richt. Het zou daarmee de beste Spiderman-game ooit worden.

Bron: IGN

Zie ook:
Revolution gegarandeerd 2006 in Europa
In 85% van de huishoudens een Revolution
Exclusief nieuw Sonic spel voor Revolution
De Revolution spellen van Ubisoft

Lees ook:Activision bevestigt drie Playstation 3 titels
Lees ook:Nieuwe trailer Insomniac’s Spiderman
Lees ook:Spiderman 3 trailer
Lees ook:Ratched & Clank/Uncharted bundels voor PS3 + rode PSP bundel
Lees ook:Striptekenaar Stan Lee is een speelbaar personage in nieuw Spiderman-spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.