Play-Asia kiest eieren voor haar geld


Principes zijn duur. Daar kwam webwinkel Lik-Sang vorige week achter toen het hoge gerechtshof bepaalde dat het zelfs in deze moderne tijden nog steeds verboden is om vanuit het buitenland boodschappen te doen in Hong Kong. Europeanen dienen keurig te wachten totdat Sony beslist dat ook voor ons het next gen tijdperk is aangebroken.
Lik Sang was het daar niet mee eens, en nu is Lik Sang failliet. Andere webwinkel Play-Asia is het er vast ook niet mee eens, maar Play-Asia durft de confrontatie met Sony’s advocaten niet aan. Iedereen die bij Play-Asia een Playstation 3 had gereserveerd kreeg gisteren een mailtje dat het feest niet doorgaat.

"Licensing and distribution limitations" is de nogal vaag klinkende officiële reden, maar komt ongeveer overeen met Sony’s bezwaren tegen het verschijnsel parallelle import. Alleen importeurs met een officiële Sony licentie mogen PlayStation 3′s naar Europa importeren. En dat mag dus pas vanaf maart 2007.

Bron: gamesindustry.biz

Zie ook:
- Sony wint, Lik-Sang stopt ermee
- Sony procedeert Lik-Sang langzaam failliet

Lees ook:Sony procedeert Lik-Sang langzaam failliet
Lees ook:Sony wint, Lik-Sang stopt ermee
Lees ook:Nieuw Motorstorm filmpje en het ziet er goed uit
Lees ook:This Is Living, de rekenkracht van de Cell
Lees ook:Devil May Cry 4 screenshots

3 reacties op “Play-Asia kiest eieren voor haar geld

  1. N Stone

    uhm? failliet? SL is niet failliet hoor! ze hebben alleen de deuren gesloten. omdat er geen winst voor hun te verdienen is zonder export. maar dat daargelaten deze zin is gewoon geniaal: “…totdat Sony beslist dat ook voor ons het next gen tijdperk is aangebroken.”

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wouwter

    Sony is gek.

      /   Beantwoorden  / 
  3. anthony_kapitein_koekje

    dat vind ik echt hard! hoewel ik normaal gesproken anti sony ben, leef ik best mee met zijn fans! ik zou het ook haten als de wii werd uitgesteld, en sony naait europa gewoon, als veel mensen kwaaie mailtjes zouden sturen ( niet drijgend ) maar gewoon een protestbrief aan sony europe ofzo, zou sony mischien een beetje nadenken over zijn europese fans, en dat van lik sang is gedeeltelijk hun eigen schuld, aangezien ze bij ONS steeds uitstellen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.