Maar wij hebben Zone of the Enders!


Hideo Kojima’s andere grote franchise komt naar de Playstation 3. Ja het is waar, Playstation Magazine belooft dat Kojima in hun volgende nummer zelf de bonen komt morsen. Klik verder voor een scan van de aankondiging van het artikel over Zone of the Enders 3.

Zelf kwam ik nogal laat binnenvallen op het PS2 feestje. Ik heb geprobeerd een inhaalslag te maken door alle, wat ik dacht dat klassiekers waren, belangrijke games aan te schaffen, maar het ziet er naar uit dat ik er nu toch eentje vergeten ben. Ik heb inmiddels een paar recensies gelezen en ik weet nu ook dat ik Zone of the Enders nodig heb!

En dus heb ik advies nodig, beste lezers. Moet ik bij het begin beginnen en eerst deel 1 aanschaffen(dat niet echt enthousiast ontvangen werd), of zal ik meteen starten bij het, volgens alle recensies in elk opzicht superieure, tweede deel? Het nadeel daarvan lijkt me dat ik ook het begin van de verhaallijn misloop. Maar als dat eerste deel nu echt zo tegenvalt is die ramp misschien nog wel te overzien?

Kan iemand die bekend is met deze spellen hier wat zinnigs over zeggen? Het advies wordt daadwerkelijk opgevolgd. Vandaag of morgen ga ik 1 van de 2 games bestellen.

Zie ook:
- Concurrentie? Lekker belangrijk
- Square Enix ondersteunt Playstation 3 een beetje
- Snake maakt nu al indruk

Lees ook:De grote Playstation 3 rumble soap
Lees ook:Koken met Lost In Blue 2
Lees ook:Sony: “Dat hadden beter gekund”
Lees ook:Burnout’s Crash Mode keert terug als Danger Zone
Lees ook:Volledige Animal Crossing tekenfilm op YouTube (ondertiteld!)

6 reacties op “Maar wij hebben Zone of the Enders!

  1. Beowulf

    Deel 1 duurt maar een paar uurtjes, dus als je hem voor een leuk prijsje kan kopen heb je het verhaal van deel één ook weer gezien.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Okee, dat lijkt me duidelijk. Als het echt zo’n kort spelletje is dan wil ik dat stukje verhaal ook nog even meepakken. :) Bedankt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. midas

    hup concurentie sorg maar dat je de beste games maakt (zodat nintendo weer betere maakt)(zodat microsoft betere maakt)(zodat sony weer betere maakt)(zodat nintendo weer betere maakt)(zodat microsoft betere maakt)(zodat sony weer betere maakt)(zodat nintendo weer betere maakt)(zodat microsoft betere maakt)(zodat sony weer betere maakt)(zodat nintendo weer betere maakt)(zodat microsoft betere maakt)(zodat sony weer betere maakt)(zodat nintendo weer betere maakt)(zodat microsoft betere maakt)(zodat sony weer betere maakt)(zodat nintendo weer betere maakt)(zodat microsoft betere maakt)(zodat sony weer betere maakt) enzo voorts zodat ze steeds betere en betere games maken.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Teun

    Zo is het maar net Midas!

      /   Beantwoorden  / 
  5. mensje

    Dit is zon spel die totaaaaal niet geschikt is voor mij.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.