Vier screenshots Nextgen Sonic The Hedgehog

Ik hou m’n hart vast voor dit spel. Eigenlijk weet ik niet eens waarom ik er nog steeds in blijf geloven. Al vier spellen lang heeft de blauwe egel bewezen dat hij niet goed overweg kan met 3 dimensies. En toch blijf ik koortsachtig de screenshots verzamelen van deze vijfde 3D Sonic. Ik hoop echt dat Sonic Team eindelijk zelf ook doorkrijgt waar ze zo goed in zijn. De rest van de wereld weet het al. We willen gewoon een spel waarin je constant kunt blijven rennen en waarin je nooit hoeft af te remmen. Geen puzzels, geen geweren, geen robots, geen zoektochten, alleen maar van die fantastische adrenaline-levels vol loopings en onmogelijke sprongen.

Is dit nou zoveel gevraagd?


Dit spel is aangekondigd voor de Xbox360 en de Playstation 3. De Revolution krijgt waarschijnlijk een andere Sonic titel.

Zie ook:
Sonic bestormt PS3 en Xbox360
Exclusief nieuw Sonic spel voor Revolution
Klassieke Sega games op de Revolution?

Lees ook:Nieuwe screenshots Sonic the Hedgehog 4
Lees ook:Exclusief nieuw Sonic spel voor Revolution
Lees ook:Voel de nostalgie: Sonic Generations drie minuten in actie
Lees ook:Gametrailers bespreekt Sonic The Hedgehog 4
Lees ook:Gametrailers bespreekt Sonic & The Black Knight

6 reacties op “Vier screenshots Nextgen Sonic The Hedgehog

  1. nickname

    ziet er niet echt geweldig uit

      /   Beantwoorden  / 
  2. Airborne

    hahahahaha!!!!!!! x’D jullie hebben wel lef pics te jatten van worthdownloading/playing.com! oftewel, oud nieuws :’)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mithrandir

    Zo hey, gefeliciteerd, jij bent een van de weinige mensen die niet weet hoe nieuwssites werken. (of nieuws in het algemeen) Maakt geen bal uit waar het vandaan komt. Ik heb de screens op tientallen sites gezien, zulke shots worden doorgaans op pers sites geplaatst waardoor iedereen ze dus plaatst.

    Overigens is worthplaying echt een draak van een site :P

      /   Beantwoorden  / 
  4. simsa270

    grappig zo’n waterval die naar links afbuigt op dat 3e plaatje -_-’

      /   Beantwoorden  / 
  5. Erik

    Zolang Sega me nog niet persoonlijk de nieuwe beelden van hun spellen opstuurt jat ik ze inderdaad gewoon van andere sites. ;)

    Iedereen doet het. Ik wed dat de fabrikanten er ook blij mee zijn. Hoe vaker de screenshots geplaatst worden, hoe meer publiciteit voor hen.

    Ik heb deze ook niet rechtstreeks van worthplaying gekopieerd, maar van een andere site die ze ook gewoon gejat had. :p Ik smijt ook niet alles op deze blog wat ik tegenkom, alleen spellen die me persoonlijk interesseren of die een hele grote nieuwswaarde hebben.

    Overigens vond ik deze er best wel goed uitzien. Vooral Sonic zelf is echt tof. Eindelijk eens een personage in een nextgen-spel die niet glimt alsof hij van plastic is. Hij ziet er een klein beetje uit als een kleipoppetje uit een Aardman-film. :)

    En die waterval die afbuigt. Misschien is het beeld een beetje vervormd omdat hij zo snel rent? Zo’n soort warp-effect zegmaar, in race-spellen kom je het ook heel vaak tegen. Als het dat niet is dan is het inderdaad een rare waterval.

      /   Beantwoorden  / 
  6. janna

    Jammer dat die next-gen sonic niet voor gamecube is maar ik weet ook wel warom het heeft met beeld kwalietijd temaken. Maar wie is die witte egel ijgelijk??

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.