God of War 2 screenshots. GT4online zal dus ook wel echt bestaan

Nog maar een paar weken geleden was Sony helemaal in paniek omdat de site Eurogamer het bericht had geplaatst dat er een vervolg op God Of War zou uitkomen voor de Playstation 2 (stel je voor). Eurogamer werd gesommeerd om de informatie onmiddellijk weer van hun site te verwijderen. En zo geschiedde.

Maar nu zijn we weer een paar weken verder, en komen we er achter dat Sony de primeur blijkbaar aan Game Informer had beloofd. Het blad pakt deze week groots uit met God Of War 2 op de cover, en vele screenshots bij het artikel. We hebben nu foto’s van het blad en geen scans. Dus de ongetwijfeld onthullende tekst kunnen we helaas nog niet lezen.
Het spel ziet er weer fantastisch uit, maar ook wel heel erg bekend. Het was al bekend dat Kratos zou kunnen vliegen in dit spel, dat levert dan ongetwijfeld wel een aantal boeiende nieuwe levels op. Maar afgaande op deze screenshots wacht ons voor de rest vooral meer van hetzelfde.

Is dat erg? Nou nee, ik zou eerder zeggen dat het jammer is. Natuurlijk was God of War een fantastisch spel, en als het vervolg op dezelfde voet verder gaat wordt dat ook weer een fantastisch spel. Maar als de beide delen teveel op elkaar lijken is het toch een beetje alsof dat ze allebei iets minder speciaal maakt. Of ben ik nu aan het zeuren? Misschien waren mijn verwachtingen gewoon te hoog gespannend. David Jaffe lijkt in al zijn interviews zo’n duidelijke en inspirerende visie te hebben op het medium videogames. Ik had verwacht dat hij zich niet zou "verlagen" tot een simpele sequel.

Overigens was de andere primeur die Eurogamer destijds publiceerde dat er een online editie van Grand Turismo 4 aan zat te komen. Met de bekendmaking van God Of War 2 is dat verhaal ook opeens een stuk geloofwaardiger geworden.



Bron: joystiq

Zie ook:
- Wat we van Sony niet mochten weten
- Final Fantasy XII is "tamelijk briljant"
- Europese winkeliers: "huidige generatie games moeten goedkoper"
- Twaalf Final Fantasy XII screenshots
- Yakuza (denk: GTA in Japan) komt naar Europa

Lees ook:Een paar nieuwe foto’s van Final Fantasy XIII
Lees ook:Final Fantasy III boxart
Lees ook:Mooie DS-screenshots: The Four Warriors of Light
Lees ook:Final Fantasy XII spin-off komt naar de DS
Lees ook:Wii Ware Crystal Chronicles heeft online Pay-To-Play elementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.