Gravity Rush 2 aangekondigd voor PlayStation 4


Oh wow, deze trailer voor Gravity Rush 2 is veelbelovend. Het origineel was al een van de beste spellen op de Vita, en dit vervolg ziet er minstens even goed uit. In filmpjes lijkt het alsof hoofdrolspeelster Kat kan vliegen, maar dat is niet helemaal waar. In werkelijkheid verandert ze razendsnel de richting van de zwaartekracht. Ze “valt” dus eerst omhoog, en maakt daarna vliegende dropkicks door de zwaartekracht op specifieke vijanden te richten. Dat klinkt ingewikkeld, maar tijdens het spelen werkt het verbazingwekkend goed. Met een beetje oefening val je moeiteloos door de virtuele stad en worden zelfs de gekste plekjes bereikbaar. Ik heb nog me nooit zo vrij gevoeld tijdens het verkennen van een open wereld.

Helaas voor Vita-fans komt Gravity Rush 2 alléén naar de PlayStation 4. Daar zullen vast goede redenen voor zijn (als in: de Vita verkoopt barslecht en de eerste Gravity Rush heeft waarschijnlijk verlies gedraaid), maar voor de mensen die zo’n ding hebben is het wel zuur om het aanbod langzaam te zien opdrogen.

Kijken op YouTube

Het eerste spel gemist? Geen nood, die komt volgend jaar ook naar de PS4 met verbeterde graphics. Inclusief alle DLC die in de loop der tijd verscheen voor de Vita-versie.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Een soort vervolg op Gravity Rush aangekondigd
Lees ook:Nieuwe trailer Gravity Rush 2
Lees ook:Kijk dit: fraaie reclame voor Gravity Rush op de PlayStation Vita
Lees ook:Nieuwe screenshots Gravity Rush 2
Lees ook:Vita’s zwaartekracht tartende actiespel Gravity Rush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.