Nieuwe beelden PS4-spel Infamous: Second Son

secondson
We bekijken vandaag twee nieuwe filmpjes van het spel Infamous: Second Son. De eerste is een officiële “behind the scenes”-trailer waarin de ontwikkelaars uitleggen hoe ze de spelwereld zo nat en glibberig hebben gemaakt. Deze game speelt zich af in de regenachtige stad Seattle, vandaar dat er veel aandacht wordt besteed aan de glans van natte bakstenen en de kleur van regenplassen op asfalt. Om eerlijk te zijn waren spelcomputers altijd al goed in het nabootsen van regen (al op de eerste PlayStation zagen de natgeregende levels er altijd extra realistisch uit), maar op de PlayStation 4 is de illusie helemaal overtuigend.

De tweede video is gefilmd tijdens een perspresentatie in China. De beeldkwaliteit is dus wat minder, maar het is wel een indrukwekkende demonstratie van de superkrachten in dit spel. Blijf vooral kijken tot de derde minuut, als hoofdrolspeler Delsin Rowe zijn neonkrachten gebruikt om tegen gebouwen op te rennen en door de lucht te vliegen.

Infamous: Second Son is vanaf 21 maart te koop voor de PlayStation 4.

Kijken op YouTube

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Prototype te koop vanaf 5 juni (of is het 12 juni?)
Lees ook:Demonstratie Killzone: Shadow Fall bij Amerikaanse talkshow
Lees ook:Een Wii U-uitpakvideo met Satoru Iwata
Lees ook:Eindelijk een inFamous-trailer vol superkrachten en zinloze verwoesting
Lees ook:‘s Werelds eerste horrorfilm gemaakt op een spelcomputer

5 reacties op “Nieuwe beelden PS4-spel Infamous: Second Son

  1. davince

    ik heb het niet af kunnen kijken. Spel maakt op mij geen indruk. Alleen al de belachelijk scherpe hoeken waarmee het personage naar links en rechts loopt komt op mij over als crap. Zo nu ben ik klaar met bitchen ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. G.Basioh

    Ja en hierom zit toch te balen dat k die PS4 ‘t net niet waard vind nu. Als de bibliotheek later wat breder is en ik er toch één koop, is dit zeker één van de, zo niet het eerste spel dat ik er op speel!

      /   Beantwoorden  / 
    1. G.Tom

      Ik heb de mijne onlangs besteld, met Assassin’s Creed. Vanwege Metal Gear Solid V en Final Fantasy die eraan komen heb ik ‘m ook besteld, maar ik denk dat InFamous me prima bezig gaat houden in de tussentijd!

        /   Beantwoorden  / 
  3. simon

    grappig, het eerste waar ik aan dacht was.
    doe dan ook echt iets met die regen, als dit een god game was, dat je het zelf kon laten regenen en de zon kon laten opkomen enzo dan zou het op mij veel meer inpackt hebben gemaakt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Dat denk ik ook altijd als ik fraaie timelapse-filmpjes zien van dit soort sandbox spellen. Al die weerseffecten en de schaduwen die meedraaien met de zon… het is eigenlijk zonde om daar niet iets meer mee te doen.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.