Eerste trailer Harmonix’s Amplitude-remake

amplitude
Als we de geruchten mogen geloven verschijnen er dit jaar nieuwe versies van Guitar Hero en Rock Band. Beide series liggen al op hun gat sinds 2010, maar ontwikkelaars Harmonix en Activision denken dat de wereld klaar is voor een nieuwe lading plastic muziekinstrumenten.

Wat jongere gamers misschien niet weten is dat Guitar Hero niet Harmonix’s eerste muziekspel was. Twee jaar voordat die serie van start ging konden PS2-bezitters al genieten van Amplitude. Ook in dat spel gleed je ritmisch over een notenbalk, maar dan met een ruimteschip dat je bestuurde met eem gewone controller.

Het grappige is nu dat er óók een nieuwe versie komt van Amplitude. De hele muziekspellengeschiedenis gaat zichzelf blijkbaar herhalen in 2015. De nieuwe Amplitude werd succesvol gefinancierd op Kickstarter en staat nu gepland voor de zomer. Alleen op PS3 en PS4, vanwege een oude licentieovereenkomst met Sony. Aan de eerste trailer te zien is er weinig veranderd. Gewoon een fijne remake voor alle fans van het origineel. Persoonlijk verheug ik me vooral op de soundtrack, met nieuwe songs van chiptune-band Anamanaguchi en Super Meat Boy-componist Danny Baranowski!

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Harmonix’ Amplitude komt terug op 5 januari
Lees ook:Video: God of War II themesong in Guitar Hero III
Lees ook:Slaapverwekkende Jackass trailer
Lees ook:Guitar Hero III – gametrailers video review
Lees ook:Eerste videos Guitar Hero 3

Eén reactie op “Eerste trailer Harmonix’s Amplitude-remake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.