Nieuwe trailer van Capcom’s tekenfilmschietspel E.X. Troopers


Nieuwe trailer van E.X. Troopers, Capcom’s spin-off van de Lost PLanet-serie voor 3DS en PlayStation 3. Dat is dus, voor wie het nieuws de vorige keer heeft gemist, nog steeds een third person shooter – nu alleen met kleurrijke mangatekeningen en actie die is gericht op beginnende spelers. Echt iets voor mij dus. Ik ben namelijk slecht in bijna alle soorten schietspellen maar wel gek op eigenwijze graphics. Met een beetje geluk kan E.X. Troopers mij klaarstomen voor het echte werk (zoals de gewone Lost Planet-spellen) terwijl ik geniet van een interactief stripverhaal. Deze trailer ziet er in ieder geval bijzonder spectaculair uit. Ik hoop maar dat het complete spel op deze manier is aangekleed met stripkaders, zeefdruk-rasters, dynamische streepjes en Japanse kreten.

Deze trailer is waarschijnlijk van de PS3-versie, al schijnt het verschil met de 3DS-versie verrassend klein te zijn. De resolutie is uiteraard hoger op de PlayStation 3, maar Capcom gebruikt verder nauwelijks extra polygonen. Zodoende behoudt E.X. Troopers ook op het grote scherm een strakke look met veel hoekige vlakken.

Kijken op Vimeo

[g.forum]

Lees ook:E.X. Troopers (PS3, 3DS) is een vervolg op Lost Planet, maar dan anders
Lees ook:Fraaie nieuwe trailer Sonic Lost World
Lees ook:Dames: officiƫle trailer voor My Horse & Me
Lees ook:40GB PS3 ook naar Japan
Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer voor PS3 platform/puzzelspel Closure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.