Arkedo Series: 01 – JUMP eindelijk (al drie weken) beschikbaar voor PS3


Hé wat leuk, een grappige trailer waarin een hele blije medewerker van Sanuk Games aankondigt dat de Arkedo Series (JUMP! SWAP! PIXEL!) naar de PlayStation 3 komt. Eindelijk! Supergoed nieuws natuurlijk, ik wou alleen dat ik deze trailer een paar weken eerder had gezien. Het nieuws dat de Arkedo Series de overstap zou maken circuleerde namelijk al langer, alleen had ik begrepen dat ze als PSP Minis in de Store zou belanden. Dus terwijl ik iedere week tevergeefs mijn PSP opstartte blijkt Arkedo Series: 01 – JUMP al sinds 24 augustus in de PS3 Store te staan. D’oh!

Ik raad iedereen dus aan om JUMP! nu te downloaden voor de PlayStation 3. Het is een bijna schandalig simpel platformspelletje, maar dat is in dit geval juist de kracht. Er zijn geen gimmicks of onverwachte wendingen, gewoon 30 slim ontworpen levels vol muntjes en verdwijnende blokjes. Ik verheugde mij er al op sinds 2009, en het voldoet nog aan mijn (inmiddels torenhoge) verwachtingen ook. Wel een waarschuwing vooraf: JUMP! is zo oldschool dat je voortgang niet wordt opgeslagen. Als al je levens op zijn ga je dus terug naar het titelscherm en mag je weer bij het eerste level beginnen. Net als vroeger. Klinkt dat als iets dat je wilt spelen? De Arkedo Series kosten maar €1,99 per stuk.


Kijken op YouTube

Nu Arkedo en Sanuk eindelijk een manier gevonden hebben om hun spellen “echt” uit te geven (de serie was voorheen alleen beschikbaar als Xbox Live Indie Games) word ik wel steeds benieuwder naar deel 4. Het plan was ooit om deze spellen zo snel mogelijk te maken en iedere maand een nieuwe uit te geven. Dat ging drie maanden goed, maar na Arkedo Series: 03 – PIXEL viel een gat van inmiddels bijna twee jaar. Wat is er gebeurd?

[g.forum]

Lees ook:Arkedo Series mogelijk/misschien/hopelijk ook naar andere platforms
Lees ook:Arkedo Series verhuist naar XBLA/PSN
Lees ook:Big Bang Mini-ontwikkelaar maakt toffe platformgame voor Xbox Live Indie Games
Lees ook:Arkedo en Pastagames presenteren PIXEL!
Lees ook:Arkedo’s gecancelde Project Natal-spel: 2 Finger Heroes

2 reacties op “Arkedo Series: 01 – JUMP eindelijk (al drie weken) beschikbaar voor PS3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.