Kijk dit: Microsoft Windows nagebouwd in LittleBigPlanet 2


Is er eigenlijk iets dat LittleBigPlanet 2 niet kan? Ik heb al veel briljante levels gezien, maar dit filmpje is de indrukwekkendste van allemaal: een echt werkende LBP-versie van Microsoft’s beroemde besturingssysteem. Beweeg de cursor, klik op icoontjes, bekijk foto’s, open Windows Media Player om liedjes te luisteren (inclusief visualizer) of surf over het internet. Min of meer alles wat in Windows kan, kan ook in dit LittleBigPlanet 2-level. Er is zelfs gedacht aan een echt werkend klokje in de rechter onderhoek.

Nog niet onder de indruk? Wacht maar tot YouTube-gebruiker BludgaBoy na drie-en-een-halve minuut de map ‘Games’ opent. Inderdaad, zijn in LittleBigPlanet gemaakte besturingssysteem bevat gewoon een handvol echt werkende retrogames. Dat is dus een spel in een spel in een spel. Die arme Stephen Fry draait vast overuren om alle tutorials op te nemen die nodig zijn om uit te  leggen hoe dit in hemelsnaam werkt.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Zelf een rekenmachine bouwen in LittleBigPlanet
Lees ook:Japanner bouwt Gradius-level in LittleBigPlanet
Lees ook:Kijken: nieuwe LittleBigPlanet 2-trailer
Lees ook:Een nieuwe LittleBigPlanet voor de PlayStation 4
Lees ook:Geanimeerde Wiimote valt ook niet-gamers op

4 reacties op “Kijk dit: Microsoft Windows nagebouwd in LittleBigPlanet 2

  1. Tom

    waaaat? sheesh, ik WIL niet eens proberen levels te maken, dit gaat me veels te ver. mind blowing gewoon.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Mijn handen jeuken juist als ik dit zie. ;) Maar ik weet nog niet of ik LBP2 ga kopen. In het eerste spel heb ik enorm veel tijd gestoken, maar als ik daar een jaar later op terugkijk voelt dat enorm eh… zonde van de tijd. Rare redenering misschien (in zekere zin zijn alle spellen natuurlijk ‘zonde van de tijd’), maar omdat je creatief bezig bent had ik gevoelsmatig beter kunnen gaan schilderen, ofzo. Maar ja, waarschijnlijk komt Media Molecule vlak voor de release met een briljante trailer die me toch weer overhaalt om deel twee te kopen. We zullen zien.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Gulzt

    Wow, ronduit bizar, wat een werk!

      /   Beantwoorden  / 
  3. gianny

    het is toevallig want ik heb dat filmpje eergisteren nog tegen gekomen ga het spel op de release halen bij game mania want met die nieuwe functies en die 10 van playstation magazine wil ik het absoluut kopen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.