Nieuwe shoot’em up in de PS Store: Ace Armstrong vs. The Alien Scumbags


The Flying Hamster uitgespeeld en nu weer toe aan een nieuwe shoot’em up voor de PSP? Misschien is Ace Armstrong vs. The Alien Scumbags wel precies waar je naar op zoek bent. Ontwikkelaar Laughing Jackal vermeldt in de aankondiging ongeveer zevenendertig keer dat hun spel ouderwets moeilijk is (brutally tough, punishing gameplay, a real challenge, this game is going to hurt your pride) waar ik persoonlijk erg blij van wordt. Hoe leuk The Flying Hamster ook was, dat spel was eigenlijk net iets te makkelijk. Als Laughing Jackal gelijk heeft en Alien Scumbags is inderdaad net zo pittig als Gradius en Thunderforce ga ik hier hopelijk langer plezier aan beleven.

Astronaut Ace Armstrong is misschien niet zo’n schattige hoofdrolspeler als Newton het vliegende hamster, maar daar staat tegenover dat Alien Scumbags is ondergedompeld in een grappig jaren vijftig-sfeertje. Bekijk de trailer en luister naar de bombastische soundtrack om te zien wat ik bedoel. Ace Armstrong vs. The Alien Scumbag is nu verkrijgbaar in de PlayStation Store voor €4,99 (of €3,99 voor PlayStation Plus-leden).

[g.forum]

Lees ook:The Flying Hamster vecht met bier en bananen
Lees ook:The Flying Hamster wordt een platformheld
Lees ook:Nieuwe horizontal scrolling shoot ‘em up voor de PSP: The Flying Hamster
Lees ook:Video: twee levels uit PSP shoot’em up The Flying Hamster
Lees ook:The Flying Hamster morgen in de PlayStation Store

2 reacties op “Nieuwe shoot’em up in de PS Store: Ace Armstrong vs. The Alien Scumbags

  1. Gulzt

    Het oogt wel simpel.. niet de paniek die ik voel bij het zien van Söldner X

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      En toch is het ontzettend pittig. Net gedownload en allemachtig, ze overdreven niet! Het grootste verschil met Söldner X (en The Flying Hamster) is dat je maar één keer geraakt hoeft te worden om een leven te verliezen. Er komen ook meteen zoveel vijanden op je af dat mijn eerste potje ongeveer 15 seconden duurde.
      .
      Grootste nadeel tot nu toe: geen autofire. Voor iedere kogel apart klikken is misschien heel oldschool, maar je krijgt er wel een lamme duim van. ;)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.