Pix’n Love Rush wordt een PlayStation Mini


Hoera! Eén van de spellen uit de Arkedo-serie komt naar Europa. Ik heb op deze plek al vaker geschreven over Arkedo’s experimentele retro-spelletjes die tot mijn grote frustratie alleen beschikbaar zijn via Xbox Live Indie Games. Dat blijft zo, maar de versimpelde iPhone-versie van Arkedo Series 03: PIXEL! wordt nu wel geport naar de PSP en PS3 als goedkope Mini. De pixel hunt-minigame is geschrapt en de traditionele platformlevels zijn vervangen door korte uitdagingen, maar verder is Pix’n Love Rush nog net zo charmant als zijn grote broer PIXEL! Verzamel muntjes, spring over ravijnen en schiet op vijanden om steeds meer punten te verdienen. De graphics worden om de paar seconden gewijzigd en zien er afwisselend uit alsof je speelt op een GameBoy, een Vectrex, een Virtual Boy of één van de andere spelcomputers die Arkedo in het spel heeft verwerkt. Bekijk hieronder een video van Pix’n Love Rush op de iPhone. Daar nog met een kunstmatige knoppen-interface, maar op de PSP/PS3 uiteraard speelbaar met een echte controller. Een releasedatum is nog niet aangekondigd, maar het persbericht wekt de indruk dat we niet lang hoeven te wachten.

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: Pix’n Love Rush als PSP Mini
Lees ook:Arkedo Series – 03 PIXEL! in beweging
Lees ook:Arkedo Series mogelijk/misschien/hopelijk ook naar andere platforms
Lees ook:Zie Arkedo’s Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit in beweging
Lees ook:Arkedo en Pastagames presenteren PIXEL!

2 reacties op “Pix’n Love Rush wordt een PlayStation Mini

  1. Inno Vation

    Ik ben nog niet over uit wat de verslavings factor is van dit spel. Mij doet het nu nog te veel denken aan Bubble Bobble maar dan zonder de bubbels!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Het is ook een heel simpel platformspelletje. Dat maakt het voor mij juist aantrekkelijk. ;) De kunst is gewoon om zo lang mogelijk in leven te blijven terwijl het spel steeds sneller steeds moeilijkere levels op je afvuurt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.