Resistance 3 aangekondigd met sombere live-action trailer


Sony heeft een bijzondere manier gevonden om Resistance 3 aan te kondigen. In plaats van de standaard-trailer vol explosies en rondvliegende ledematen is er een verstild filmpje gemaakt met echte acteurs. Een soldaat klimt in een rijdende trein en ziet vanuit daar het door oorlog verscheurde landschap aan hem voorbij trekken. Krakerige bluesmuziek van The Staple Singers maakt de desolate sfeer af. Alleen een Chimera-robot in de verte herinnert aan het feit dat er nog steeds een computerspel verkocht moet worden. De vraag is nu of we dit filmpje mogen opvatten als een hint naar een sombere afsluiting van de trilogie. Wordt Resistance 3 een langzamer spel met meer nadruk op sfeer en slechts af en toe een hectische confrontatie? Of werkt Insomniac toch weer aan een standaard blockbuster-vervolg met vooral veel over de top wapens? Resistance 3 staat gepland voor 2011.

[g.forum]

Lees ook:God of War III, uitgebreide gameplay demonstratie
Lees ook:Sly Cooper’s vierde avontuur aangekondigd
Lees ook:Kijk dit: sfeervolle viking-game Jotun
Lees ook:Bekijk hier de Halo 3 trailer
Lees ook:Nieuwe trailer: Resistance 2

Eén reactie op “Resistance 3 aangekondigd met sombere live-action trailer

  1. Tom

    Nah, ik vrees dat het gewoon een knaller wordt. Niet dat de andere twee niet leuk waren, sterker nog, die vond ik beiden te gek. Ik verwacht dan ook niets dan goeds van de derde installment. Live action trailers zijn helemaal je-van-het tegenwoordig. Met, naar mijn mennig, de meest in het oog springende tot nu toe, Ghost Recon future soldier. Als je die nog niet gezien hebt even youtuben.
    Resistance 3 wordt gewoon, net als die andere, weer een hele vermakelijke game. Maar wanneer komt er nu eens een twee player coop missiedoel, zoals in Borderlands bijvoorbeeld (of 4 player desnoods)?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.