Kijken: nieuwe God of War III trailer


“Just to give a little perspective on what we were going for with this trailer, we really wanted to sell the high action of the game and put together snippets of several of the big moments. Everything is pulled straight from the game – there is no trickery, etc. Everything is running in “real time.” There are no “cinematic” sequences here, meaning this is all gameplay.”

Een flitsende combinatie van real time hoogtepunten was het plan. Maar is Sony’s Santa Monica Studio daar ook in geslaagd? Nieuwkomers worden misschien afgeschrikt door Kratos’ over de top speech aan het begin van de trailer (het antwoord is ja: hij neemt zijn rol als pessimistische wraakengel echt zo serieus (het is maar goed dat niemand God of War speelt voor het verhaal)), maar alles daarna is inderdaad een opeenstapeling van hoogtepunten. De scenes op de gigantische “levende levels” zijn natuurlijk waanzinnig, maar ook een korte flits van Kratos die als een soort Bionic Commando over een ravijn slingert laten mij alweer watertanden van anticipatie. Is het al bijna 19 maart?

[g.forum]

Lees ook:Kratos is terug en mooier dan ooit
Lees ook:Gametrailers bespreekt God of War III
Lees ook:Kratos and the Colossus op nieuwe God of War III screenshots
Lees ook:Nieuwe Motorstorm trailer
Lees ook:Eerste PS3 beelden van Ratchet & Clank

8 reacties op “Kijken: nieuwe God of War III trailer

 1. Kikujiro

  Prachtig. Hoopt de God of War III Ultimate Trilogy Edition: The Ultimate Box te kunnen bestellen… Kan ik meteen deel 1 en 2 spelen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Hoe duur is die eigenlijk? Heb ze allebei al voor de PS2, maar als het verschil klein genoeg is wil ik de geüpscalede versies ook wel hebben voor als ik later ooit naar HDTV overstap.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gulzt

    155 euro, zou ik echt niet doen. Daar koop je vrijwel 3 retail games voor. Tenzij je heel graag al die spulletjes erbij wil hebben zou ik gewoon wachten tot I&II los in de verkoop gaan. ER was toch al aangekondigd dat ie hier ook los zou verschijnen? Anders valt het ook nog te importeren.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

     Dat is wel heel erg duur… ‘t gaat mij alleen om de games. 155 euro vind ik wat dat betreft dan wel redelijk prijzig. Op Amazon en Play zie ik alleen de standaard retailversie van GOW3 staan.

       /   Beantwoorden  / 
    2. Erik

     Oeps, nee laat dan maar zitten. Die andere spulletjes interesseren me niks. Voor dat geld blijf ik deel 1 en 2 wel gewoon op een lage resolutie spelen.
     .
     Vraag me af of die limited edition voor zo’n prijs überhaupt een succes wordt.

       /   Beantwoorden  / 
 2. Gulzt

  zouden er mensen zijn die die voiceover cool vinden? M’n vriendin vond God of War op de PSP zo leuk om dat ze kratos zo’n heerlijke sukkel vond

    /   Beantwoorden  / 
 3. Niels

  Als ik in Japan ben (van september tot augustus) koop ik een ps3 + GOW3. Can’t wait =D

    /   Beantwoorden  / 
  1. Linkster/G.Tom

   Ik benijd jou met heel m’n lichaam en ziel.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.