MGS4: over nanobots en onsterfelijke soldaten


Vaste prik. De E3 begint weer en dus heeft Konami een nieuwe Metal Gear Solid 4 trailer. Als Solid Snake in de eerste helft van deze trailer een lang en filosofisch verhaal houdt over oorlogvoeren in de 21ste eeuw verslapt mijn aandacht een beetje, maar de beelden van soldaten die doodziek worden zodra Liquid Snake zijn "system" activeert maken juist weer erg nieuwsgierig.

De tweede helft van de trailer is totaal anders, oogt spectaculair maar ik eet mijn hoed op als dit een speelbare scene in het spel is.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Assassin's Creed gameplay demonstratie
- Killzone 2 graphics overtreffen verwachtingen

Lees ook:Nieuwe Metal Gear Solid 4 screenshots
Lees ook:Nieuwe trailer Horizon Zero Dawn
Lees ook:Nieuwe PlayStation 3 platinum-titels
Lees ook:1:17 bewegend beeld uit Uncharted 2: Among Thieves
Lees ook:Konami toont inktzwarte MGS4 trailer

4 reacties op “MGS4: over nanobots en onsterfelijke soldaten

  1. Bou

    Ik heb geen idee waar het over gaat, want ik heb nog nooit een Metal Gear Solid spel gespeeld, maar het ziet er erg goed uit en het verhaal, (ook al begrijp ik hetn iet helemaal) spreekt me wel aan. Die laatste scene,.. wow, de actie is egt zo goed ^^

    wel jammer trouwens dat het haar van die vrouwelijke soldaat van ijzer is ofzo, ze valt op haar knieen en haar haar blijft precies hetzelfde zitten.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tom

    Denk niet dat die scene ook echt gameplay is, dat zou wel erg ingewikkeld worden denk ik. Maar, is deze trailer dan wel realtime? of is het weer zoals vorige keer bij killzone?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mainman

    De trailer is ingame.

      /   Beantwoorden  / 
  4. N Stone

    het tweede deel is geen ingame als in je kunt het zelf spellen te minsten niet tot de heruitgaven met alllerei extra’s zo als die er ook is geweest van deel 1,2 en 3. want er is vorig jaar al aangegeven dat ninja/greg fox/raiden niet een speelbaar personage is in deze game. maar het vertelt de fan’s wel heel veel, ten eerste dat vamp terug is, iets wat opvallend is want de meeste van de overige terugkeerende personages komen vooral uit deel 1.

    tevens worden verhaallijnen die in deel een heel open eind haden en in deel twee en drie totaal niet aanbod kwamen eindelijk na 12 jaar weer opgepakt. eindelijk komt foxdie virus terug of tot uitwerking. een ook snake oude vriendin naomi is terug maar nu staat ze aan de zijde van ocelot. (al kan je niet echt zegen dat ze aan snakes kant stond in deel 1)

    daarnaast zal het een leuk achtergond verhaal worden waarom en vooral hoe raiden een onstervelijke is geworden. en waarom hij de rol van greg fox heeft overgenomen. misschien zelfs een kijk in het verhaal waar ninja vandaan komt. als exosceleton is hij (of zij zoals in deel 2) altijd een soort van misterie geweest. wie heeft deze gemaakt en met welk doel?

    hoedan ook kojima lijkt vooral weer een heel goed verhaal te gaan vertellen vool met plotwendingen en achtergrond verhallen.

    ik kon al niet wachten maar eindelijk een game die het waard is om een ps3 voor te kopen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.