Eerste trailer van BioWare’s Anthem

Kijken op YouTube
Anthem is de langverwachte nieuwe actie-RPG van ontwikkelaar BioWare (Mass Effect, Dragon Age). Het ziet er indrukwekkend uit. Stoere soldaten in exosuits (met jetpacks!) verkennen een buitenaardse wereld vol gevaarlijke monsters. Grote robots, mooie graphics, spectacularie actie… wie wil dat nou niet?

Ik ben wel een beetje bezorgd dat de trailer zoveel nadruk legt op multiplayer. Niks mis met co-op, maar hopelijk zit het niet in de weg van een goed verhaal. Het zou zonde zijn als een BioWare-RPG alleen draait om loot verzamelen en ervaringspunten grinden zoals in Destiny en The Division.

Neo-games.blog forum

Lees ook:New Super Mario Bros Wii – Mario doet een Four Swords Adventures
Lees ook:Forten bouwen en verdedigen in Epic’s eerste UE4-spel
Lees ook:Eerste trailer Assassin’s Creed speelfilm
Lees ook:Zelda: Phantom Hourglass video review
Lees ook:Exclusief voor de Wii U: Rayman Legends ziet er weer prachtig uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.