Eerste spelbeelden Dark Souls III


Verrassing: Dark Souls 3 ziet er nog steeds uit als Dark Souls. Er zijn ongetwijfeld subtiele veranderingen die je pas voelt als je een controller vasthoudt (naar verluidt zijn met name de gevechten wat sneller), maar verder lijkt er niet heel veel veranderd. Het zijn nog steeds ridders die tegen monsters vechten in sombere omgevingen. De eindbazen zien er ook weer ouderwets gruwelijk uit, wat een opluchting moet zijn voor alle fans die teleurgesteld waren door de vele menselijke eindbazen in Dark Souls 2.

Het beste nieuws is misschien nog wel dat Dark Souls 3 er al behoorlijk “af” uitziet. Veel mensen waren verbaasd dat From Software zo snel na BloodBorne (en eigenlijk ook al zo snel na DS2) alweer een vervolg aankondigde, maar dit ziet er daadwerkelijk uit als een spel dat op schema ligt voor een release in de eerste helft van 2016. Ik heb er zin in!

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Eerste trailer Dark Souls III
Lees ook:Bekijk de eerste 18 minuten van Bloodborne
Lees ook:Nieuwe trailer Dark Souls III: The Ringed City
Lees ook:Een reclamespotje voor Bloodborne
Lees ook:De invloed van Bloodborne op Dark Souls 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.