Futuristische racer Distance naar PS4


Goed nieuws voor racefans: het futuristische racespel Distance komt ook naar de PlayStation 4. De vorige keer dat ik hierover schreef (2 jaar geleden, toen Distance alleen nog maar was aangekondigd voor de pc) was ik vooral onder de indruk van de fantastische neon-graphics, maar er blijkt nog veel meer aan de hand.

Op PlayStation Blog onthulden de makers vandaag hun plannen om van Distance een “survival racing game” te maken. Een open wereld waarin je gevaarlijke missies uitvoert en duistere geheimen ontdekt. Het klinkt een beetje als Burnout Paradise, maar dan dus met een supersnelle auto die absurde sprongen maakt en probleemloos over muren en plafonds rijdt. (En nogmaals: prachtige graphics. Check die trailer).

Kijken op YouTube

Distance komt nog steeds naar de pc (al vanaf 9 december is er een vroege versie verkrijgbaar via Steam Early Acces), maar ergens in 2015 dus ook naar de PS4.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Slechte trailers voor goede spellen (Burnout Paradise)
Lees ook:Nieuwe trailer van Grand Theft Auto IV!
Lees ook:Zie Burnout Paradise’s vliegende auto in actie
Lees ook:Burnout Paradise demo volgende week donderdag
Lees ook:Burnout’s Crash Mode keert terug als Danger Zone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.