Feist komt in 2011, nieuwe screenshots


Eindelijk, nieuwe screenshots van Feist! Het is een jaartje stil geweest rondom dit sfeervolle platformspel, maar de makers beweren op hun blog dat 2011 dan eindelijk het jaar van Feist wordt. Laten we het hopen; het spel is al minstens sinds 2008 in ontwikkeling, toen het was genomineerd voor een Independent Game Award.

Naar eigen zeggen hebben de makers in de afgelopen maanden het levelontwerp gefinetuned, de vijanden enger gemaakt, meer variatie aangebracht, een meeslepend verhaal toegevoegd en de graphics verbeterd. Dat laatste kun je vandaag al controleren in de nieuwe screenshots. In vergelijking met eerdere trailers lijken vooral de achtergronden een stuk gedetaileerder. De zijdelings belichte silhouetten waren altijd al hét kenmerk van Feist er zien er nog steeds enorm spannend uit.

Verder mag ik hopen dat er inmiddels een uitgever is gevonden om het spel ook te publiceren op XBLA of PSN, maar daarover zwijgen de makers nog steeds. Officieel is Feist dus nog steeds alleen aangekondigd voor pc en Mac.

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: indiegame Feist uitgesteld maar nog steeds veelbelovend
Lees ook:Nieuwe trailer indiegame Feist + releasedatum
Lees ook:Nieuwe trailer indiegame Feist
Lees ook:Eerste screenshots Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Lees ook:Nieuwe trailer arcaderacer Drift Stage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.