Revenge Of The Titans trailer, demo nu beschikbaar


Deze trailer moeten jullie waarschijnlijk maar even bekijken. Het is Revenge Of The Titans, een nieuwe kruising tussen Tower Defense en Real Time Strategy met een paar van Plants Vs. Zombies afgekeken trucjes (op grondstoffen klikken om ze te verzamelen) om je te allen tijde bezig te houden. Oh, en het is supertoegankelijk en het heeft geweldige retro-graphics. Dat klinkt griezelig verslavend! De volledige versie moet uiteindelijk 22 euro kosten, maar de gratis demo is nu te downloaden. Ook voor de Mac. Omdat mijn computer een hekel aan me heeft krijg ik hem persoonlijk niet aan de praat, maar daar hoeven jullie natuurlijk niet onder te lijden. Dus bekijk de trailer, download de demo en pre-order – als hij je bevalt – nu alvast de volledige versie om hem later voor de halve prijs te krijgen.

[g.forum]

Lees ook:Patchwork Heroes vanavond in de PlayStation Store
Lees ook:Betaalde demo voor 3D platformer Yooka-Laylee
Lees ook:PS3 BioShock demo op 2 oktober
Lees ook:Pixeljunk Eden demo later vandaag beschikbaar
Lees ook:Playstation3 gaat tussen 499 en 599 Euro kosten

3 reacties op “Revenge Of The Titans trailer, demo nu beschikbaar

  1. Kikujiro

    Wat voor nu heeft dat ‘computer-linkje’ in dit bericht? Ik verwachtte min of meer een fotootje van een op tilt slaande PC, maar kom op de site van ach-en-weekamp terecht.

    Anyway, 22 euro vind ik best wel duur eigenlijk. Waarom geen (eventueel gestripte) WiiWare, Xbox Live Arcade of PSN versie van een tientje?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      nu = nut trouwens.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Gewoon reclame ben ik bang. Die linkjes worden automatisch gegenereerd bij woorden als ‘game’ ‘computer’ en ‘Wii’, die op een blog als deze niet altijd te vermijden zijn. Misschien moet ik de echte linkjes voortaan standaard Bold maken zoals in dit bericht, dan is het verschil in ieder geval duidelijk.
    .
    En ja, van console-versies ben ik altijd een groot voorstander. Wie weet? Het spel krijgt redelijk wat positieve aandacht nu al, hopelijk raakt er een uitgever geïnteresseerd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.