Online spelletje: Hot Ninja Moon Moon


Hot Ninja Moon Moon lijkt zoveel op Super Meat Boy dat het rode mannetje zelfs beschikbaar is als speelbaar personage. Dat wil zeggen: nadat het je eerst is gelukt om vier gouden munten te verzamelen. In deze screenshot zie je er één op die onmogelijk bereikbare plaats, daar rechtsonder in beeld. Nadat je dus eerst het doolhof vol stekels en cirkelzagen hebt overleefd, kun je daarna nog even alles op het spel zetten voor dat ene muntje. Als je durft.

Kort samengevat doet Hot Ninja Moon Moon voor de ‘double jump’ wat Meat Boy deed voor de ‘wall jump.’ Een serie korte, moeilijke, soms bijna onmogelijke levels die het uiterste vragen van je springvaardigheden. Gelukkig heeft de maker ook goed opgelet bij Edmund McMillen’s stappenplan om frustratie te beperken. Als je doodgaat – en je zult doodgaan – begin je meteen weer overnieuw. Er is zelfs geen halve seconde wachttijd waardoor je gewoon de kans niet krijgt om je toetsenbord gefrustreerd uit het raam te gooien.

Het grote verschil met Meat Boy is dat Hot Ninja Moon Moon kort is. Ik heb de levels niet precies geteld, maar het spel was gevoelsmatig veel te snel afgelopen. Als je het nog een keer speelt met Meat Boy zijn er weliswaar een paar extra levels, maar zelfs dat is bij lange na niet genoeg. Kan Nintendo deze jongen ook geen development kit geven om een Super Hot Ninja Moon Moon te maken?

Speel: Hot Ninja Moon Moon

Bekijk alle Online Spelletjes

[g.forum]

Lees ook:Nog een Super Meat Boy trailer
Lees ook:Nieuwe trailer Super Meat Boy Forever
Lees ook:Online spelletje: Super Tofu Boy
Lees ook:Video: IGN previewt Super Meat Boy
Lees ook:Nieuwe Super Meat Boy screenshots (inclusief Canabalt-level)

Eén reactie op “Online spelletje: Hot Ninja Moon Moon

  1. Kars

    nou dat valt me nog mee;)34 keer doodgegaan en alle muntjes. Soms deed hij een dubbel jump terwijl ik maar één keer de a indrukte, maar voor de rest een heel soepel spelletje. Zeker een development kit waard;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.