Online spelletje: Dino Run


De wereld vergaat! Je staat op het punt van uitsterven! Het enige wat je nu nog kunt doen is rennen. Ren dinosaurus, ren! Ren alsof je leven ervan afhangt! Nee wacht: ren omdat je leven ervan afhangt!

Dino Run dus. Een spel waar onze eigen G.Mark me een paar weken geleden op wees in het forum. De eerste indruk is meteen dat het er geweldig uitziet (pixel art op z'n minimaalst) en dat de soundtrack fenomenaal is. Maar is het ook een leuk spel?

Want het enige wat je eigenlijk doet is naar rechts lopen. Zo snel mogelijk. Al doe je met zo'n simpele omschrijving natuurlijk geen recht aan de sfeer van Dino Run. De paniek, de adrenaline die door je aderen giert als je op de hielen wordt gezeten door het naderende einde. De meteorieten die links en rechts inslaan. De chaos van tientallen dinosaurussen die allemaal rennen voor hun leven. Dino Run voelt als een enorm spektakel. Maar hoe zit het dan met de gameplay Erik? Echte vaardigheid komt daar toch niet bij kijken? Vast niet, maar waarom eindig je dan altijd als laatste tijdens die online multiplayer races? Hoelang kun je volhouden dat dat allemaal toeval is? En hoe zit het met al die verborgen eieren en geheime doorgangen? Bovendien: als je het zo stom vindt, waarom blijf je er dan toch steeds naar terugkeren?

Speel: Dino Run

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Online spelletje: GlueFO
Lees ook:Online spelletje: Bullet Bill 2
Lees ook:Prehistorische cowboys in PS VR-spel Dino Frontier
Lees ook:Online spelletje: Learning To Fly
Lees ook:Online spelletje: Canabalt

4 reacties op “Online spelletje: Dino Run

 1. Mark

  Haha, leuk stukje! :)
  Ik werd ook steeds laatste bij online races!
  Toen stopte ik er meet en ging.. KNYTT STRIES spelen!! :P haha, :P
  Huh wat bedoel je? Ik ben niet dwangmatig! :P Ook niet verslaafd, en niet gek!
  Hihihihi.. toch wel.. :P

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mark

  Ga ergens anders spammen!

    /   Beantwoorden  / 
 3. otherotter

  trailer freak komt denk ik uit een trailer,.. en dan kan je het hem niet echt kwalijk nemen.

  maar goed,.. fijn spelletje,.. zeker na level 1. en na een tijdje kan je jezelf uppimpen,.. wel cool hoor,.. en super coole geluiden,.. 8 bit maar toch net niet.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.