Animal Crossing dagboek – dag 200

Ik schreef net: Animal Crossing dagboek – dag 200. Dat is: dag 200. Twee-honderd! Ik heb daadwerkelijk al 200 van deze dingen geschreven. Ik moet daar niet te lang over nadenken anders begint het me lichtelijk te duizelen. Toen ik ermee begon was het echt alleen maar voor een paar weken. Gewoon om mensen alvast een beetje enthousiast te maken voor het spel, dat toen nog niet in Nederland te koop was.

Maar in de afgelopen 200 dagen is het Animal Crossing dagboek langzaam uitgegroeid van een simpele enthousiast-maak-campagne tot een hele gezellige community. Iets waar ik niet direct op had gerekend, maar wat ik wel heel erg leuk vind om mee te maken. De allerbelangrijkste gebeurtenis in de afgelopen 100 dagen is dan ook ongetwijfeld de installatie van mijn nieuwe draadloze modem. Vanaf dat moment kon ik eindelijk ook zelf de wilde online wereld van Animal Crossing gaan ontdekken.
En vanaf dat moment kon ik dus vooral ook alle lezers van het dagboek persoonlijk ontmoeten. Dat vind ik eigenlijk nog het allerleukste. Ter ere van de tweehonderdste dag heb ik vanmiddag en vanavond de poort van Costanza dan ook extra lang open gezet. Als eerste kwam Rens op bezoek. Hij droeg dezelfde 3D glasses die ik in het begin van het spel ook een tijdje met veel plezier heb gedragen. En er was iets met zijn shirt.

Ik kon het niet goed plaatsen. Het shirt van Rens kwam me vaag bekend voor, maar ik wist niet meer waarvan. Toen ik het daarom maar aan hem vroeg, en hij het me vertelde, deinsde ik verschrikt achteruit. Het was het beschimmelde shirt! Dat lelijke onding dat je van Gracie krijgt als ze je smaak echt heel erg slecht vind. De laatste keer dat ik dat heb gezien was toen ik het naar Twiggy opstuurde.

Niet veel later kwam ook Denise binnen gewandeld. Denise is inmiddels al een echte Costanza veteraan. Iedere keer als ik de poort open zet is zij één van de eersten die er doorheen komt lopen. Niet dat ik daar bezwaar tegen heb, integendeel, want het is altijd gezellig met Denise. Ze zit ook vol met gekke ideeën. Zoals, toen ik mijn DS even alleen moest laten om wat te gaan eten, mij helemaal ingraven in een kilometers breed veld van kuilen. Jongens, wat hebben we gelachen! Ik was maar wat blij dat Dr. Shrunk me als laatste de emotie verbijstering heeft geleerd. Ik heb er weer flink van kunnen profiteren vandaag.

Ook droeg ze een opvallende bril. Of misschien kan ik beter zeggen dat de bril haar droeg, dat ding was echt gigantisch! Nu ik erover nadenk, volgens mij riep ze op een gegeven moment zelfs dat Alfonso haar een bril gaf. Daar zal hij dan wel vandaan komen. Fashion Lad strikes again!

Vervolgens stapte de mysterieuze Stu zelfverzekerd over de drempel van Costanza. Ik weet niet meer precies wie het als eerste riep, waarschijnlijk allemaal tegelijkertijd: “Wat zie je er donker uit!” “Je bent bruin!” en meer van dat soort kreten. Volgens Stu kwam het alleen maar omdat hij veel tijd in de zon had doorgebracht. Maar dat heb ik ook, en mijn poppetje is nog net zo spierwit als altijd.

Stu is duidelijk iemand die alle duistere hoeken en onzichtbare gaatjes van het spel niet alleen kent, maar er ook optimaal van weet te profiteren. Met een paar miljoen Bells op de bank, alle soorten gouden gereedschap, naar eigen zeggen “ongeveer honderd” gouden rozen en een Jacob’s Ladder nonchalant in zijn haar gestoken is Stu duidelijk geen beginnend speler meer. En toch is hij er heel gewoon onder gebleven. Gewoon een vrolijke jongen die gezellig mee deed toen we later verstoppertje speelden.

En over verstoppertje gesproken, Jelle is daar helemaal een kei in! Of misschien kan ik beter zeggen dat ik er heel slecht in ben. In ieder geval ben ik een paar keer langs de boom gelopen waarachter hij stond verscholen zonder hem op te merken. Zowaar geen geringe prestatie.

Maar Jelle is vanaf nu toch vooral de man die me Pascal’s foto heeft bezorgd. Dat ik dat nog mocht beleven, de zeldzame foto van Pascal zomaar in mijn huis. Wow! Voor het geval je het was vergeten, Pascal is de amateurpsycholoog van Animal Crossing. Zo af en toe kun je hem vinden aan het strand, waar hij wijze woorden spreekt als: “Hoe meer je leert, hoe minder je weet man.” (achterop zijn foto). Jelle, ik weet niet hoe ik je ooit kan bedanken, maar ik ben er wel erg blij mee!

En dan wil ik tenslotte nog even speciale melding maken van Remkje. Al bijna vanaf het begin een hele trouwe bezoeker van deze site. Ze heeft al een verbluffende 769 reacties geplaatst! En dat terwijl ze Animal Crossing eigenlijk nog maar heel kort in haar bezit heeft (een lang verhaal, laat ik volstaan te zeggen dat iedereen heel erg met haar meeleefde terwijl ze er op zat te wachten). En nu ze het spel dan eindelijk heeft kan ze weer niet online komen! Het is niet eerlijk.

Ter ere van de tweehonderdste dag heeft Remkje dit feestelijke schilderij gemaakt, dat ik graag met jullie wil delen!

Remkje, zodra je ook online kunt komen met je DS, ben je van harte welkom in Costanza! Ook namens Gaston.

Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk? ~ Laatste 50 ~ Wi-Fi hulp
Archief ~ FAQ ~ Inwoners van Costanza ~ Friend Codes ~ Gallery

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 190
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 177
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 205
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 23
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 171

68 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 200

  1. stu

    ik sta er ook in :D jippiej

      /   Beantwoorden  / 
  2. remkje

    :D
    Bedankt erik!
    Ik vind de tekening eerlijk gezegt niet zo mooi gelukt maar ik had weinig tijd… vandaar ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. denise

    omg, wat zie ik er uit met die bril !
    je hebt er zeker wat leuks van gemaatk !
    ik heb die bril gekregen van alfonso ummzz fasion lad. in ruil voor het afscheids cadeau van mint ( :’() ik zetten hem voor de gein op maar het blijk dat die bril super krachten heeft ! zo dan ik mij ontzichbaar maken, alleen de bril blijft zichtbaar hé stu jelle en erik !, ik kan er mee vliegen en super verstoppertje spelen, ook is hij heel goed in erik achter volgen ..

    remkje goed gelukt hoor ;) wat zal erik zere schouders hebben !

    hoeveel berichten heb ik eigenijk al?

      /   Beantwoorden  / 
  4. remkje

    Nee hoor denise iik ben heel erg klein
    zelf de bewoners weten dat aangezien mijn bijnaam Lil.R :p

      /   Beantwoorden  / 
  5. Charlene

    Heey! Dat is leuk. Nou stu hoe kom je aan die bruine huid?

      /   Beantwoorden  / 
  6. denise

    ik schrik elke keer als ik mij zie .. die bril ! dat haar ! (ligt niet aan jou hoor ;) )

      /   Beantwoorden  / 
  7. erik

    “Ik vind de tekening eerlijk gezegt niet zo mooi gelukt maar ik had weinig tijd… vandaar ;)

    Hm, ik weet hoe dat is (weinig tijd…). ;) Ik vind je Gaston-tekening nog steeds het mooiste, maar deze toch ook erg goed hoor. De kleuren zijn bij jou altijd heel erg krachtig. Je schilderijen spatten echt van het scherm af! :)

    “ik heb die bril gekregen van alfonso ummzz fasion lad. in ruil voor het afscheids cadeau van mint ( :”

    Juist ja, zo was het. :) Nu weet ik het weer.

    “zo dan ik mij ontzichbaar maken, alleen de bril blijft zichtbaar hé stu jelle en erik !, ik kan er mee vliegen en super verstoppertje spelen, ook is hij heel goed in erik achter volgen ..”

    Uh…. ja… zo ging het wel “ongeveer”. Op dat vliegen en onzichtbaar worden na ging het precies zo!

    “hoeveel berichten heb ik eigenijk al?”

    Nog maar een keer het lijstje dan (dag 200 is nu al niet meer actueel zie ik):

    Erik (1327 Reacties)
    remkje (772 Reacties)
    Mithrandir (359 Reacties)
    Bartold (211 Reacties)
    denise (207 Reacties)
    melanie (206 Reacties)
    mensje (192 Reacties)
    Adam (184 Reacties)
    Rens (171 Reacties)
    Sinnardocode (156 Reacties)

    “ik schrik elke keer als ik mij zie .. die bril ! dat haar ! (ligt niet aan jou hoor ;) )”

    Haha, ik teken alleen maar wat ik zie!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. denise

    ,,Haha, ik teken alleen maar wat ik zie!!”

    dan ben je kleurenblind want mijn haar is bruin xD

    ik kan verlopig nog niet slapen .. rot buik :P
    ik leef snachts en slaap overdag :P naja dat valt ook wel weer mee .. nogmaar 4 berichten en dan heb ik bartold in gehaald !
    melanie nog 1 voor ze mij heeft ingehaald ..ummzz *post snel door*

    ,,Uh…. ja… zo ging het wel “ongeveer”. Op dat vliegen en onzichtbaar worden na ging het precies zo!”

    verpest mijn ceative bui nou niet !
    zo krijg ik nooit fans :P

      /   Beantwoorden  / 
  9. AC:WW fan :D

    goed zo erik nu naar de 300;P en remkje de tekening is heel erg mooi;)

      /   Beantwoorden  / 
  10. pauline

    ik zal meer moeten gaan posten :D
    ik heb ook nog een vraagje:
    Ik zit met grote twijfels. Aan de ene kant wil ik een dorpje met volledig nieuwe bewoners (omdat de mijne zo saai zijn en ze willen niet verhuizen) maar aan de andere kant is er juist een vriend iets komen kopen (ik heb geen WF-connector => DS to DS) en nu speelt hij zijn spel niet meer dus dat was eigenlijk de enige keer dat hij nog kan komen en ook dat ik juist met mijn huis zo ver zit enz…

    Wat denken jullie? nieuw dorpje of niet? want ik krijg mijn bewoners echt niet weg!….

      /   Beantwoorden  / 
  11. Rens

    Eerst 250 en dan pas 300! Maar goed, vanmiddag ben ik er niet, want ik ga kanoen.
    Met m’n handbalteam! Maar voor 2en kan ik wel online!

      /   Beantwoorden  / 
  12. Fleur

    Gefelicieteerd Erik, op naar de 300 dagen!
    Leuk dat je hebt geschreven over al die bezoekers….
    Echt mooie getekend, jij ook Remke!

      /   Beantwoorden  / 
  13. Bartold

    Gefeliciteerd met dag 200, weetje ik kom ook nog wel een keertje langs…

    (Bart, Wishdom, 1675-7021-1140)

      /   Beantwoorden  / 
  14. Rens

    Maar had je die pet nou nog?

      /   Beantwoorden  / 
  15. remkje

    ;)
    Ik zou het niet doen pauline het is wel erg zonde natuurlijk :(

    Ik hoef tot nu toe niet te vrezen daat iemand mij inhaald :)

    Het moeilijkste aan die tekening was ook mijn haar…
    Ik had de ds ernaast maar ik vond het nog steeds moeilijk :-s
    Maar ik heb geen kapper en de able sisters hebben tot nu toe alleen maar mannenpruiken verkocht :(
    Dus draag ik maar een petje :)
    Maar mijn vriend koopt (misschien) binnenkort animal crossing dus dan kan ik ook een kapper krijgen :D

    Ik vind tot nu toe mijn gaston tekening ook het mooist maar dat komt omdat ik hem natekende en dit was zelfbedacht wat wel wat moeilijker was :)
    Maar gelukkig kun je nog wel zien wat wat is ;)

      /   Beantwoorden  / 
  16. Rens

    Yes, Chevre gaat niet verhuizen!Yes, Yes, Yes!

      /   Beantwoorden  / 
  17. remkje

    Yes, tiffany gaat WEL verhuizen! Yes,Yes,Yes!

      /   Beantwoorden  / 
  18. mensje

    Gisteren is Savannah bij me komen wonen, ze is vandaag al weer ziek.

      /   Beantwoorden  / 
  19. Miu Miu

    Geffellie Erik!
    Remke je tekening is de 2de picasso! :D Hij is heel mooi! En Pauline wat je dorpje betreft..Ik ben ook overnieuw begonnen en het is veel leuker (behalve dan het museum dat bij mij bijna vol was!) maarjah ik zou gewoon overnieuw beginnen!

    XkUzZX Miu Miu

      /   Beantwoorden  / 
  20. WouterV

    Vet 200 dagen, hopelijk ga je er nog lang mee door=)
    Leuke tekening Remkje, maar hebben gaston en frobert nou een sigaar in hun mond?

    Zo en nu ga ik vrolijk in de zon zitten en ACWW spellen, laters=)

      /   Beantwoorden  / 
  21. Rens

    Nee, dat is zo’n uitrolfluitje! Gave tekening Remkje!!!

      /   Beantwoorden  / 
  22. Maarten

    Remkje ik hoop voor je dat je nu weer een leuke bewoner krijgt en je tekening is trouwens echt heeeeeel erg relaxx

      /   Beantwoorden  / 
  23. denise

    ik heb inplaats van mint Whitney erbij gekregen, *hoort erik al gillen*
    tja :)
    zal ik een flammenwerpen pakken of toch langsaam in stukjes schuren …

      /   Beantwoorden  / 
  24. Maarten

    Koop je denk je nog ooit zon wifi stikje anders kan je dat wel doen:)

      /   Beantwoorden  / 
  25. erik

    “Wat denken jullie? nieuw dorpje of niet? want ik krijg mijn bewoners echt niet weg!….”

    Welke bewoners heb je dan? Het is denk ik wel goed om te beseffen dat je nieuwe bewoners wel een beetje anders zullen zijn, maar echt hele grote verschillen zijn er nu ook weer niet. Er zijn in principe maar een stuk of 5 “basispersoonlijkheden”, en alle bewoners zijn varianten daarop.

    Ik vind het best wel drastisch om alles te wissen, maar ja aan de andere kant. Als je het nu echt niet leuk meer vind heb je ook weinig te verliezen. Ik wil je alleen maar waarschuwen dat je geen wonderen moet verwachten van je nieuwe bewoners. :)

      /   Beantwoorden  / 
  26. Jelle

    @Erik: Ik heb NOG een leuk cadeutje voor je ;) EEN PACHY TORSO! (net opgegraven) Als je die hebt hoef je nog maar 1 fossil!

    En ik kreeg die foto van Pascal gewoon, zonder hem die seashell te bezorgen (Zou hij ook zo die gouden bijl geven? Hieeeerr Pascal >:D

      /   Beantwoorden  / 
  27. Annen!

    ahh k heb last van een regenseizoen! volgens het bulletin board is het pas half juli over! en het onweert en stortregent maar doorrr
    ben ik de enige die daar last van heeft offee?:P
    Kwil zon! k wil proberen een kleurtje te krijgen, kvroeg me af hoe dat ging maar het schijnt dat je gewoon door een tijdje op t strand te staan, beetje vissen enzo, al een kleurtje krijgt.. moet ik ook eens proberen!
    Wie weet wordt ik net zo bruin als stu;)

      /   Beantwoorden  / 
  28. Jelle

    Ik heb daar geen last van Annen! En ik wil best regen om de Coelacanth te vangen! IK WIL REGEN >:|!

      /   Beantwoorden  / 
  29. denise

    groot nieuws !
    ik ben geen matroos met bril meer, maar ik ben de indaan met de bril ! :)
    ik denk dat erik nu wel uit zijn hoofd laat mij ooit nog te tekenen met al de veertjes >:)

      /   Beantwoorden  / 
  30. Jelle

    Lol… Ik heb net ninja dingen gekocht. Nu alleen nog een draagbaar zwaard en ik kill Whitney en Queenie >:D

      /   Beantwoorden  / 
  31. Antylopix

    Ik kom vanavond ook wel langs als het mag!

      /   Beantwoorden  / 
  32. denise

    ,,ahh k heb last van een regenseizoen! volgens het bulletin board is het pas half juli over! en het onweert en stortregent maar doorrr
    ben ik de enige die daar last van heeft offee?:P
    Kwil zon! k wil proberen een kleurtje te krijgen, kvroeg me af hoe dat ging maar het schijnt dat je gewoon door een tijdje op t strand te staan, beetje vissen enzo, al een kleurtje krijgt.. moet ik ook eens proberen!
    Wie weet wordt ik net zo bruin als stu;),,

    ik heb ook last van het regen sesoen , ik wil ook zon !

      /   Beantwoorden  / 
  33. Antylopix

    heb ik ook dat berichtje het bulletin board.
    Inderdaad vervelend.

      /   Beantwoorden  / 
  34. Kevin

    Heey Erik!

    Je kent me misschien niet, maar ik lees jouw posts altijd met veel plezier!
    Als ik deze vakantie een draadloze router heb, ben je van harte welkom in mijn dorpje als je wil. (Ik wil je eens int spel ontmoeten =D )

    Keep on going! 250 is watching u

      /   Beantwoorden  / 
  35. Poeh

    Happy 200!! En moge er nog veel meer dagen bij komen;)

    Ik speel het spel al meer dan een half jaar en het onweert hier voor het eerst! Geweldig, de makers van Animal Crossing hebben aan alles gedacht.

      /   Beantwoorden  / 
  36. Marcel

    gefeliciteerd met 200 dagen acww
    maar hoe lees je wat er achter op de foto staat?

      /   Beantwoorden  / 
  37. Annen!

    gewoon voor de foto staan en op A drukken,
    of op jezelf

      /   Beantwoorden  / 
  38. Mylène

    Hahaha, gefeliciteerd! , was er gisteren helaas niet, maar dag 200 is superrleuk geworden!!

      /   Beantwoorden  / 
  39. remkje

    Ik heb ook last van het regenseizoen :(
    Nouja niets aan te doen ;)
    Nog 1 heerlijk dagje en dan is tiffany weg :D

    Het zijn inderdaad oprolfluitjes die gaston en frobert in hun mond hebben ;)

      /   Beantwoorden  / 
  40. Melanie

    Ja, ik had ook dat regenseizoen. Word je gek van. Maar hoe zit het nou met die bruine huid van Stu?

      /   Beantwoorden  / 
  41. remkje

    Ah het regent niet meer :)
    Hoop voor diegene die ook last hebben van het regenseizoen:Het regent niet de hele tijd ;)

      /   Beantwoorden  / 
  42. nina

    @erik zou jij mij misschien ook willen toevoegen??
    naam:nina|town:lilostad|fc:2577-6725-55759
    xxx nina
    p.s. iedereen diej me wil toevoegen mag dat oowk gwoon doen!!

      /   Beantwoorden  / 
  43. arne

    Maar hoe zit het nou met die bruine huid van Stu?

    vet Erik!

      /   Beantwoorden  / 
  44. mumu

    Achtergrond van inventory veranderen: plaats een pattern op het geheime onzichtbare vakje, helemaal linksonder.
    :D

    En hoe word je bruin?
    In de zomer, op een warme dag, enkele minuten buiten staan.

    En als je een tv hebt, kan je zien wat voor weer het morgen wordt! :)
    In plaatjes wordt dat aangegeven.

      /   Beantwoorden  / 
  45. Emma

    Hey Erik!
    Allereerst: gefeliciteerd met de 200e dag in Constanza!

    Ik volg nu al een tijdje met plezier je blog, al heb ik nog nooit een berichtje achter gelaten. Ik ben er op gestuit toen ik zocht naar informatie over AC:WW, om te kijken of ik iets zou vinden dat met zou overtuigen om dat spel te kopen. En ja hoor, dat is gelukt. Jouw blog was denk ik wel de doorslaggevende factor voor mij op het te kopen.

    Ik heb draadloos internet, maar ik heb jammer genoeg geen flauw idee hoe het werkt, dus online gaan zit er voorlopig voor mij nog niet in :’(

    Ik heb nog wel een vraagje: Hoe lang duurt het voordat je nieuwe bewoners zijn gekomen? Een bewoner is namelijk al een tijdje geleden vertrokken, maar ik heb nog steeds geen vervanger voor d’r.

    Groetjes, Emma.

      /   Beantwoorden  / 
  46. Leonie

    Emma: Soms is er al een vervangende bewoner de volgende dag, maar soms moet je gewoon even w88. Hoogstens een week ;)

    En gefeliciteerd Erik! Ik hoop zo dat je nog even doorgaat! En morgen ga ik Nintendo WiFi connector kopen :D
    Kom ik op bezoek!

      /   Beantwoorden  / 
  47. meike

    hey Erik helaas kan ik niet mee feesten =) moet morgen en overmorgen naar mn opa (die heeft gordelroos en hij is al op leeftijd dus t gaat m niet al te goed af)

    Maar toch vandaag nog HEEL erg gefeliciteerd. en bij 250 dagen zou ik je persoonlijk een kaart opsturen ;)

    @ remkje: niet zeuren met je weinig tijd =p Hij is nu al prachtig! dus al had je meer tijd gehad…. hij kan niet mooier ;) groetjes!!

      /   Beantwoorden  / 
  48. Eline

    W0ow dag 200 alweer.. iiCk lees nu al 200 dagen meejJ .. maar vanaf dag 154 ben iiCk pas agan reageren ..
    Leuk gedaan!! HEEERLIJk z0own lang verhaal ..
    vandaga mocht ik toch weer een kijkje nemen in Lovetown (niet lachen, maar z0ow heb iiCk mijn dorpjJ genoemd).
    ik heb nu .. Alice, Bill, Bella en Joey.
    maar g0ewd der was verdr niet z0ow veel bijzonders te beleven .. duss ..

    Heel leuwk gedaan dag 200!! :D

    Kuss

      /   Beantwoorden  / 
  49. Bartold

    Maar erik, hoe laat ben jij meestal online, dan kom ik ook wel een keertje langs!

      /   Beantwoorden  / 
  50. Bartold

    waar blijft dag 201, het was gister 1 Juli!

      /   Beantwoorden  / 
  51. Leonie

    Ik hoop dat je nog een plekje voor mij hebt, Erik! Ik zou het echt heeeeeel erg jammer vinden als ik niet langs zou kunnen komen… :(

    Zou je alsjeblieft een plekje voor mij kunnen overhouden…? Morgen kan ik online komen!

      /   Beantwoorden  / 
  52. denise

    dag 201 is er al lang ! hij heeft hem alleeen vergeten hierbij te zetten …

      /   Beantwoorden  / 
  53. Leonie

    Denise: Waar kunnen we die lezen dan?

      /   Beantwoorden  / 
  54. Bartold

    Jah, die wil ik ook wel eens zien, ow klonk grof…

      /   Beantwoorden  / 
  55. Leonie

    Bartold: Zie rechts bij recente berichten :D

      /   Beantwoorden  / 
  56. Bartold

    Oke, thnx

      /   Beantwoorden  / 
  57. erik

    “dan ben je kleurenblind want mijn haar is bruin xD “

    Hm… weet je zeker? Misschien heb ik me dan toch een beetje vergist. ;)

    “(Bart, Wishdom, 1675-7021-1140)”

    Die had ik al toegevoegd! :) We hebben elkaar alleen nog niet online getroffen.

    “ik heb inplaats van mint Whitney erbij gekregen”

    waaaaaaaaah!
    Mij zie je voorlopig niet meer in Antailon! ;)

    “ik ben geen matroos met bril meer, maar ik ben de indaan met de bril ! :)

    Lol,
    Het zal mij benieuwen. Klinkt inderdaad heel lastig om te tekenen. ;)

    “Je kent me misschien niet, maar ik lees jouw posts altijd met veel plezier!”

    Hey bedankt! :) Altijd leuk om iets van mijn “stille” lezers te horen. Als en wanneer je die router hebt hoor ik het graag. :)

    “Jouw blog was denk ik wel de doorslaggevende factor voor mij op het te kopen. “

    Ook goed nieuws! Al die mensen die het spel dankzij deze blog hebben gekocht… *voelt zich trots* ;)

    “Ik heb draadloos internet, maar ik heb jammer genoeg geen flauw idee hoe het werkt, dus online gaan zit er voorlopig voor mij nog niet in :’(“

    Dat is jammer zeg. :( Helemaal omdat je wel draadloos internet hebt! Toen ik dat had vond ik het voor de rest heel makkelijk. De DS vond mijn draadloze verbinding bijna direct, en toen hoefde ik alleen het wachtwoord van mijn WEP beveiliging nog even in te voeren. Als jullie ook WEP als beveiliging gebruiken hoef je alleen die code maar in te voeren (iemand in huis moet dat weten. :p). Als jullie een ander soort beveiliging hebben ingesteld (zoals WPA) dan wordt het wel lastig ja.

    “Maar toch vandaag nog HEEL erg gefeliciteerd. en bij 250 dagen zou ik je persoonlijk een kaart opsturen ;)

    Haha, ja zo kan ik er natuurlijk nooit mee stoppen. ;) Eerst beloofde remkje een speciale verrassing bij dag 200. En nu weer een kaart bij dag 250! Nog 50 dagen… we zullen zien of dat lukt.

    “dag 201 is er al lang ! hij heeft hem alleeen vergeten hierbij te zetten …”

    Oeps! Ja, ik was daar inderdaad vergeten om ook de categorie animal crossing even aan te vinken. Het is inmiddels gefixt! Excuses voor de verwarring. Ben ik een keer op tijd, vergeet ik weer zoiets stoms. :p

      /   Beantwoorden  / 
  58. denise

    ik ben nu ook niet bruin meer :) ik heb nu haar dat best op mijn rl haar lijkt, zonder gids voor elkaar gekregen, mijn matrozen style past nogwel het beste bij mij :)
    ik ben nog ff aan het kijken met mijn nieuwe look, ik wil wel weer eens wat anders ik loop al 3 maanden in het zelfde pakje :)

    “Hm… weet je zeker? Misschien heb ik me dan toch een beetje vergist. ;) ,,

    sterker nog, je hebt niet eens zwart haar bij animal crossing :)

      /   Beantwoorden  / 
  59. Mylène

    Ik heb ook een totaal ander look, nu ben ik een bosnimf :D

      /   Beantwoorden  / 
  60. remkje

    Hmm ik heb een BB shirt aan met een purple cap en een een soort zonnebril :)
    Ik heb dus nog niet echt een look.

    Ik moet dus wachten tot ik genoeg geld heb om zo’n ding voor wifi te kopen ;)

      /   Beantwoorden  / 
  61. remkje

    Ja!
    Ik heb de look!
    Ik kwam net bij de able sisters en daar zag ik hem…. een amerikaans afstudeerhoedje!
    Die doe ik op!
    Nu nog een rood T-shirt en ik heb een look van een afgestudeert meisje :p
    Of als ik er een zwart brilletje bij koop dan lijk ik een professortje ;) (of hoe je het ook schrijft)

      /   Beantwoorden  / 
  62. laura

    hey erik,
    ik lees iedere dag je dagboek
    leuk dat je nu online kunt
    ik kan niet online jammer genoeg
    ht is echt knap dat je al 200 dagen iedere dag je dagboek bijhoudt

    gr Laura

      /   Beantwoorden  / 
  63. SinnardoCode

    Erik, gefeliciteert! en ik met mijn luttele 156 reacties… ik moet en zal rens inhalen (en remkje maar dat is een heel ander verhaal)

      /   Beantwoorden  / 
  64. remkje

    ;)
    Ik denk niet dat je dat zo 123 lukt :p
    *oei! dat klonk heel arrogant!* (sorry daarvoor) :)

    erik inhalen gaat mij ook niet zo snel lukken!
    Misschien ooit op een dag :)

      /   Beantwoorden  / 
  65. viktor

    hmmm ik zat net te denke he… je had er helemaal niet 200 gemaakt!! je was dag 21 vergete!!

      /   Beantwoorden  / 
  66. Syl

    die heeft hij wel ooit gemaakt maar die kan je nu op een of andere manier niet meer zien.

      /   Beantwoorden  / 
  67. basioh

    ik had pascals foto 2x…:(

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.