Animal Crossing dagboek – dag 78

Ik kan wel merken dat het lente is in Costanza. Ook de insecten zijn vandaag blijkbaar ontwaakt uit hun winterslaap. Zoals ik de afgelopen twee maanden precies 1 miezerige kakkerlak heb gevangen, zo ving ik vandaag opeens een vlinder en een honingbij. En zag ik ook nog twee andere beestjes die ik niet te pakken kon krijgen.

In mijn onschuld dacht ik altijd dat ‘bee‘ de verzamelnaam was voor alle soorten bijen. Maar Nintendo denkt daar blijkbaar anders over nu ik zowel een ‘honeybee‘ als al eerder een gewone ‘bee‘ heb gevangen. (Volgens mij is een honeybee dus ook een bee, op dezelfde manier dat een kastanjeboom ook een boom is, maar niet alle bomen kastanjebomen zijn). Maar hoe dan ook, het is leuk dat er nu vanalles door het dorp heen zoemt! Eindelijk kan dat schepnetje zichzelf eens terug gaan verdienen.

Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?
Laatste 50 ~ Archief ~ FAQ

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 28
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 241
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 10: Wie is er bang voor spoken?
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 58
Lees ook:Hoe maak je een vervolg op Scribblenauts?

7 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 78

  1. denise

    hierbij neem ik dus aan dat je vriend niet weg is gegaan ! gelukkig maar !

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Mijn vriend? Uh… ik ben bang dat ik je even niet kan volgen. Welke vriend? De laatste paar dagen heeft er gelukkig niemand op het punt gestaan om weg te gaan. :)

      /   Beantwoorden  / 
  3. denise

    Mmm, dacht dat ik had gelezen dat die krokodil( alfrons geloof ik ) op het punt stond om te verhuizen en nu ook frobert :

    OMG, het zal toch niet dat ik het gedroomt heb,,, ik droom al 3 dagen over animal crossing en ook over dit dagboek :S ik denk dat ik gek wordt ..

      /   Beantwoorden  / 
  4. denise

    btw … ik prijs mezelf hier lekker aan….
    eerst schrijf ik vantastis inplaats van fantastisch -_- en dan lul ik gedroomde onzin verhalen .. wat een indruk hebben jullie van me xD

      /   Beantwoorden  / 
  5. mumu

    dat van alfonso heb ik ook gelezen :)

      /   Beantwoorden  / 
  6. erik

    Oh okee, wacht even. Geen paniek. Je wordt niet gek. Ik weet al wat je bedoelt. Dat is inderdaad gebeurd. Ik heb er alleen niet in het dagboek over geschreven, maar volgens mij heb ik het toen wel een keer genoemd in de reacties onder het dagboek.

    Dat was alleen al een week geleden daarom kon ik het even niet plaatsen wat je opeens bedoelde.

    Maar jij hebt 75 berichten achter elkaar zitten lezen op één avond, dan is het je wel vergeven dat je de dingen een klein beetje door elkaar haalt. ;)

    Alfonso is toen inderdaad gebleven! Gelukkig, ik zou niet weten wat ik zonder hem moest. Na de vissen en de roze meubelen heeft hij tegenwoordig weer een hele nieuwe obsessie. Ik ga er binnenkort over schrijven.

    Nog vele mooie dromen over dit dagboek gewenst. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  7. denise

    dankje :D ik dacht al dat ik gek begon te worden, ben benieuwd wat voor obsessie hij nu weer heeft :P kom maar weer snel met het nieuwe deel ;)

    ja inderdaad heb ik iets van 77 dagen achter elkaar gelezen en dan gooi ik wel eens wat door de war :P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.