De geschiedenis van Yoshi in schattige trailer

Kijken op YouTube
Weer een selectieve geschiedenisles van Nintendo. Yoshi blikt terug op zijn avonturen met Mario. Door alleen de leuke spellen in beeld te brengen, wordt dat inderdaad een indrukwekkend overzicht. Yoshi’s minder geslaagde experimenten (Yoshi’s Island DS, Yoshi Story, Yoshi Touch & Go, Yoshi’s Universal Gravitation) wil Nintendo waarschijnlijk liever vergeten.

 • Yoshi’s Woolly World hoort gelukkig wel thuis in het lijstje met goede spellen. Een ouderwets leuke en gevarieerde platformer. Misschien zelfs de beste sinds het originele Yoshi’s Island. Als je de Wii U-versie hebt gemist, kan ik de 3DS-remake van harte aanbevelen. (Tenzij er iets vreselijk misgaat tijdens het porten, maar laten we daar niet van uitgaan).
 • Het enige spel in dit filmpje dat ik zelf niet heb gespeeld is Yoshi’s New island voor de 3DS. Zou die de moeite waard zijn? Volgens de meeste recensies was het avontuur iets te makkelijk, maar verder wel in orde. Misschien toch eens oppikken voordat de 3DS uiteindelijk ook, net als de Wii U, wordt uitgefaseerd.
 • Poochy & Yoshi’s Woolly World is vanaf 3 februari verkrijgbaar voor de 3DS.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Yoshi’s Woolly World naar de 3DS
Lees ook:Verkleed Yoshi met je amiibo’s
Lees ook:Alles is gehaakt en gebreid in Yoshi’s Woolly World
Lees ook:Nintendo geeft geschiedenisles: Yoshi’s spellen
Lees ook:Nieuwe Yoshi’s Island DS video

4 reacties op “De geschiedenis van Yoshi in schattige trailer

  1. Erik

   Daar word ik inderdaad niet vrolijk van! Dan nog liever de kinderliedjes uit Yoshi’s Story.

   In hoe veel levels moet je naar dat deuntje luisteren?

     /   Beantwoorden  / 
 1. G.Tom

  De rest van de game vond ik echt helemaal dikke prima. Misschien af en toe iets te simpele maar alsnog erg vermakelijk.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.