Nieuwe trailer Mii RPG Miitopia

Kijken op YouTube
Goh, Miitopia ziet er eigenlijk best leuk uit. Ik dacht dat dit gewoon een vervolg zou worden op Mii in Misère, het simpele spelletje dat gratis op iedere 3DS staat, maar zo te zien heeft Nintendo deze keer een complete RPG gemaakt. Een wereldkaart, vijanden, dorpjes en veel Paper Mario-achtige humor (denk ik – de trailer is in het Japans, maar ziet eruit alsof hij grappig is). En dat alles dus met jezelf in de hoofdrol en al je bevriende Mii’s als bijpersonages.

Je zou kunnen zeggen dat Nintendo een paar jaar te laat is (stel je voor dit spel op de Wii was verschenen, toen de Mii’s op hun populaire hoogtepunt waren), maar, nou ja… beter laat dan nooit. Voor een toffe RPG wil ik de Mii-editor best weer een keer afstoffen. Nu maar hopen dat Miitopia uiteindelijk ook naar Europa komt.

Miitopia verschijnt op 8 december in Japan. Een Westerse release is tot nu toe niet aangekondigd.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 314
Lees ook:Uniek: bewegend beeld van Mario Land voor Virtual Boy
Lees ook:Grote Playstation 3 Rumble Soap bijna afgelopen
Lees ook:Nieuwe trailer indiegame Volume (PS4, Vita, pc)
Lees ook:De Angry Video Game Nerd bespreekt ‘s werelds eerste spelcomputer

Eén reactie op “Nieuwe trailer Mii RPG Miitopia

  1. Kikujro

    Ik heb al tijden geen ‘hits’ via SpotPass meer gehad. Normaal nam ik mijn 3DS altijd mee als ik naar mijn werk ging en, aangezien ik met de trein reis, had ik altijd op stations wel wat hits via SpotPass. Na dagen geen nieuwe mensen ontmoet te hebben, neem ik mijn 3DS niet meer mee. Ik vond die Street- en SpotPass spelletjes altijd wel leuk om te doen. Zou het contract dat Nintendo met KPN had zijn afgelopen? In Japan had ik dagelijks tientallen ‘hits’, dat is in Nederland wel anders. Teleurstellend ook is dat veel gamewinkels van hun WiFi-router geen hotspot hebben gemaakt. Schijnt niet zo moeilijk te zijn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.