Eerste trailer Metroid-kloon Xeodrifter


Fans van Samus opgelet: dit nieuwe spel van Renegade Kid is nog net geen echte Metroid, maar het komt er wel heel dicht bij in de buurt. Xeodrifter gaat over een astronaut die op een onbekende planeet materialen zoekt om zijn ruimteschip te repareren. Onderweg ontmoet hij vreemde levensvormen en verzamelt hij upgrades voor zijn ruimtekostuum.

Het knappe is dat bedenker Jools Watsham niet echt een specifiek spel kopieert, maar dat de sfeer van Metroid toch heel erg over deze trailer hangt. Xeodrifter heeft op het eerste gezicht precies de juiste combinatie van buitenaardse grotten, vervreemdende muziek, en niet-agressieve vijanden die je het gevoel geven dat jij de indringer bent.

Releasedatum nog niet bekend, dus houd de 3DS eShop in de gaten.

Kijken op YouTube

Lees ook:Mini-Metroidvania Xeodrifter (3DS) 18 juni naar Europa
Lees ook:Mutant Mudds-ontwikkelaar onthult Xeodrifter voor 3DS
Lees ook:Eerste Metroid: Other M concept art
Lees ook:Orioto tekent een verdwaalde Samus op planeet Zebes
Lees ook:Nintendo maakt nieuwe Metroid voor de Wii… met hulp van Team Ninja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.