Monster Hunter 3 Ultimate trailer, demo & releasedatum


Nieuwe trailer van Monster Hunter 3 Ultimate. Capcom maakte deze week bekend dat dit spel vanaf 22 maart te koop is in Europa. Het gaat om een remake van het Wii-spel Monster Hunter Tri met iets scherpere graphics, een paar nieuwe wapens en een handvol extra monsters. MH3U verschijnt zowel voor de Wii U als de 3DS, met als belangrijkste verschil dat alleen de Wii U-versie online gespeeld kan worden. Capcom wijst ons er ook graag op dat de twee versies van het spel met elkaar compatible zijn, maar hoewel dat op papier een leuke toevoeging is (in de trein op monsters jagen en dan thuis al je verzamelde schatten overzetten naar de Wii U) moet je dus wel twee keer hetzelfde spel aanschaffen om er gebruik van te maken. Alleen voor superfanatieke Monster Hunter-liefhebbers dus.

  • Het slechte nieuws is dat Capcom een maand later, op 30 april, de online servers van Monster Hunter Tri definitief uitschakelt. De Wii-versie kan vanaf dan dus niet meer online worden gespeeld.
  • De 3DS-versie van MH3U is het vierde spel dat compatible is met de Circle Pad Pro. Zonder dat accessoire bestuur je de camera met een virtuele stick op het touchscreen.
  • Fans die liever een compleet nieuw spel spelen zullen moeten wachten op Monster Hunter 4 voor de 3DS (dan gelukkig wél met online multiplayer). MH4 staat in Japan gepland voor de zomer. Voor de rest van de wereld is nog geen releasedatum bekend.
  • Wat is dat toch met Monster Hunter? Ik heb de Wii-versie nauwelijks aangeraakt, en toch voel ik me nu weer aangetrokken tot deze trailer. Iets in dit spel spreekt blijkbaar enorm tot mijn verbeelding. Gelukkig verschijnt er op 21 februari een speelbare demo (voor de Wii U en de 3DS) zodat ik niet weer in de verleiding kom om Monster Hunter een kans te geven.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Monster Hunter Tri ondersteunt Wii Speak
Lees ook:Monster Hunter 3 verhuist van PS3 naar Wii
Lees ook:Monster Hunter Diary’s schattige introfilmpje
Lees ook:Monster Hunter Tri, misschien geen abonnementskosten in EU en US
Lees ook:Eerste trailer Monster Hunter 4 voor de 3DS

7 reacties op “Monster Hunter 3 Ultimate trailer, demo & releasedatum

  1. Inno Vation

    Oorspronkelijk zou Monster Hunter 4 al in maart in Japan uitgebracht worden, maar dat is verschoven naar de zomer. Het gerucht gaat dat Monster Hunter 4 ook op de PS Vita uitkomt, om zo de PS Vita een grotere boost te geven want het loopt nog niet geweldig.
    .
    http://operationrainfall.com/rumour-monster-hunter-4-vita/

      /   Beantwoorden  / 
  2. G.Zaaltje

    Ik heb me met MH3 uitstekend vermaakt destijds! Tegen de 100 uur heb ik er wel in zitten :P
    Wel jammer dat MH4 niet voor de WiiU komt, het lijkt me namelijk makkelijker spelen als op de 3DS..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      *Kijkt naar zijn exemplaar van Monster Hunter Tri dat al bijna 3 jaar ongebruikt in de kast staat.*

      Laat ik het toch maar niet doen. ;) Het is gewoon echt niet mijn soort game, sorry.

        /   Beantwoorden  / 
  3. G.Tom

    Monster Hunter 4 komt in 2015 naar het Westen met de Ultimate Edition! (zoals het Capcom betaamt een verbeterde versie 1 jaar later uit te brengen) Dus begin 2015, verwacht Monster Hunter 4 Ultimate, in ieder geval voor 3DS, en voor Wii U, daar is niets over bekend.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.