Griezelen met twee nieuwe ZombiU-filmpjes


Een nieuwe blik op de grimmige wereld van ZombiU. Waarom vind ik die eerste aanval in het eerste filmpje toch zo gruwelijk? Ik heb in mijn carrière als gamer al honderden zombies neergeschoten, onthoofd, verbrand, platgestampt en gevierendeeld. Dat deed me allemaal niets, maar een zombieschedel die wordt ingeslagen met een cricketknuppel, daar schrik ik van. Hoe zit dat?

Misschien komt het doordat deze zombie niet meteen neergaat. De stukjes schedel vliegen in het rond en toch blijft hij na iedere klap overeind krabbelen. Probeer dan maar eens geen medelijden te krijgen.

Verder laten deze twee filmpjes vooral een doodeng spel zien waarin je nergens echt veilig bent. Dat het spel zelfs niet pauzeert als je (op je Wii U GamePad) in je rugzak snuffelt is natuurlijk een rotstreek van Ubisoft, maar wel een effectieve rotstreek. Ik werd al zenuwachtig toen de speler in dit filmpje schijnbaar niet in de gaten had dat hij van achteren werd beslopen. Dat belooft wat voor als ik straks zelf op dat touchscreen naar een Med Pack sta te zoeken.

Kijken op YouTube

http://youtu.be/CNAcr0mer3g

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Is dit een nieuwe versie van de Wii U GamePad?
Lees ook:Dit zijn Wario’s speciaal voor de Wii U ontworpen minigames
Lees ook:Verkleed Yoshi met je amiibo’s
Lees ook:Hyrule Warriors’ eerste originele personage heet Lana
Lees ook:Programmeerbare knoppen in de Wii U Virtual Console

Eén reactie op “Griezelen met twee nieuwe ZombiU-filmpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.