Hoera? F-Zero heeft een minigame in Nintendo Land


Zo zo, dus Nintendo is F-Zero toch nog niet helemaal vergeten. Op een besloten E3-sessie onthulde regisseur Katsuya Eguchi vandaag dat het futuristische racespel een eigen minigame krijgt in Nintendo Land. Bekijk hieronder een paar screenshots. Niet echt de grootse comeback waarop ik had gehoopt, maar het is in ieder geval een teken van leven. Misschien inspireert het werken aan dit spelletje wel iemand om een volwaardige F-Zero U te maken. (Maar laat hij dan wel even Sega bellen om te helpen met de graphics. Die N64-flatgebouwen kunnen echt niet meer in 2012).

Update: nu ook met videobeelden van de presentatie. Skip naar 5:10 voor het F-Zero fragment.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Trailer: Nintendo Land voor de Wii U
Lees ook:Adv: Gratis belminuten voor Vodafone klanten bij Vast Bellen en Internet
Lees ook:Super Smash Bros. de-make met GameBoy-graphics
Lees ook:Kijk dit: first-person Sonic the Hedgehog
Lees ook:Nintendo Switch klikt precies zoals in de reclames

2 reacties op “Hoera? F-Zero heeft een minigame in Nintendo Land

  1. RikkieR

    Jammer dat we op deze manier niet kunnen zien hoe je het stuurt. Ik verwacht namelijk wel dat alle 12 Nintendo-land minigames op een andere manier gebruik maken van de gamepad. Maar welke 12 manieren zijn er?! ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Er is een filmpje opgedoken van de F-Zero minigame. En het is zo te zien ook écht een minigame. Geen normaal parcours maar een eindeloze snelweg waarop je vooral bezig bent hindernissen te ontwijken. Voor F-Zero liefhebbers zijn het pijnlijke beelden; kinderachtig en veel te langzaam. Als dit tegenwoordig Nintendo’s visie op F-Zero is heb ik liever dat ze geen vervolg meer maken.
      .
      En helaas voor jou RikkieR, het scherm van de controller wordt expres buiten beeld gehouden. ;) Daarop gebeurt blijkbaar iets innovatiefs dat wij nu nog niet mogen wetn.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.