Kom morgenavond Mariokarten tegen de games.blog-community


Code: 42-7864-6422-1581

150cc / alle items toegestaan

Dingen die ik heb geleerd tijdens de vorige samenkomst van de Games.blog-community:

  • Het spel verdeelt ons automatisch in groepjes. Zelfs als er minder dan 8 spelers zijn, worden die toch verdeeld in twee groepen die ieder hun eigen races rijden. Ik snap wel waarom – het spel houdt rekening met extra spelers die later misschien ook mee willen doen – maar toch is het jammer dat ik de vorige keer niet tegen iedereen kon racen.
  • Community-races zijn kleine toernooitjes. Wie in Mario Kart 7 online speelt tegen onbekende spelers rijdt een eindeloze reeks losse races. Binnen een Community is er echter na iedere 4 banen een prijsuitreiking. De beste speler krijgt een gouden beker waarna alle scores worden gewist voor een nieuw toernooi van 4 wedstrijdjes.
  • De ingebouwde chatbox met voorgeprogrammeerde uitspraken (van het kaliber “Ik ben er klaar voor” en “Dat was leuk”) is veel te beperkt. Om morgen wat uitgebreider met elkaar te kunnen praten heb ik onder dit bericht een chatbox geplakt. Nog niet ideaal, maar het is een begin.

Ook Mariokarten tegen mij en een paar vaste games.blog-bezoekers? Kom dan morgenavond (vrijdag 6 januari) om 19:00 uur naar de Games.blog-community (door de bovenstaande code in te voeren in het Community’s-menu) en doe mee aan ons tweede Mario Kart 7-toernooi. Omdat ik niet wéér steeds als laatste wilde finishen heb ik deze keer flink geoefend. Morgen ga ik dus ook zo’n gouden beker winnen. Ik voel het!


[g.forum]

Lees ook:Kom vanavond Mariokarten tegen de games.blog-community!
Lees ook:Kom vanavond mariokarten tegen de bezoekers van games.blog
Lees ook:Mario Kart Wii’s downloadbare wedstrijden
Lees ook:Richt je eigen Community op in Mario Kart 7
Lees ook:Mario Kart watch! Wie heeft hem al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.