De dochter van Robin Williams over Ocarina of Time


Wist je dat acteur Robin Williams een groot Zelda-fan is? Ik ook niet, maar dat is wat Nintendo mij vandaag mailde in een persbericht. Citaat: “De award-winnende Hollywood-acteur onthulde dat hij en zijn gezin totaal verslingerd zijn The Legend of Zelda-serie sinds hij ruim twintig jaar geleden voor het eerst een Zelda-spel speelde.” Zijn liefde voor de serie zit zelfs zo diep dat Robin zijn tweede kind Zelda heeft genoemd (Zelda Rae Williams, geboren in 1989). Naar de prinses inderdaad. Dat is hardcore! Je kind naar een spel vernoemen gaat nog een paar stappen verder dan het nemen van een Zelda-tatoeage.

Als een celebrity én een Zelda-fan was Robin natuurlijk geknipt voor de hoofdrol in een Ocarina of Time 3D-commercial. Dat is dus precies wat Nintendo heeft geregeld: Robin Williams (tegenwoordig met een indrukwekkende baard!) en Zelda Williams beleven een grappige spraakverwarring in dit verder nogal zoetsappige reclamefilmpje. Binnenkort ook op de Nederlandse televisie?

Volgens Wikipedia is Zelda Williams trouwens een fanatiek gamer. Haar favoriete spel? Helaas voor Nintendo niet The Legend of Zelda. In haar vrije tijd pwned Zelda liever een paar n00bs in Halo 3. Die jeugd van tegenwoordig… totaal geen respect voor de klassiekers.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:2008 was het eerste Zelda-loze jaar van deze eeuw
Lees ook:De beste reden om hartjes te verzamelen in Zelda
Lees ook:Eerste wazige beelden van Zelda DS
Lees ook:Spirit Tracks, Zelda’s Secret trailer: de phantom guardian = de prinses
Lees ook:Citaat: Eiji Aonuma over de nieuwe Wii-Zelda

3 reacties op “De dochter van Robin Williams over Ocarina of Time

  1. G.Tom

    Zie je hoe awesome dat is? Opa gamer met een baard en die glimlach. Damn, Ninty weet altijd weer hoe ze mij in de “HIER IS MIJN GELD, GEEF ME JULLIE ZEGEN” fase krijgen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Oscar

    Ik wil ook zo’n vriendin! en zo’n vader! :O

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.