Nog een open haard-simulator voor WiiWare!


“Kies uit verschillende houtblokken en stapel deze met de Wii-afstandsbediening op elkaar. Nu nog de lucifer aansteken en al snel wordt het knus en gezellig bij je thuis. Je kunt uit zes verschillende open haarden kiezen: Puur vuur, Kampvuur, rustieke, klassieke, elegante en Zen-haard.”

Vroeger was het simpel: wilde je een virtuele open haard dan downloadde je Fireplacing (My Fireplace in Europa), de enige en dus ook de beste haardvuursimulator op WiiWare. Sinds vrijdag is er echter concurrentie in de vorm van Knus Haardvuur, nog een virtuele open haard voor je Wii. Lastig, want welke is nu beter? De spellen doen in grote lijnen hetzelfde en kosten allebei 500 Wii Points. Knus Haardvuur geeft je de keuze uit tien verschillende (!) houtblokken om op het vuur te gooien, maar Fireplacing had die levensechte blaasbalg om het vuur aan te wakkeren. Kortom: het wordt er voor haardvuurliefhebbers niet eenvoudiger op.

Mensen die één van deze spellen gekocht hebben: laat een reactie achter! Ik word steeds nieuwsgieriger naar de doelgroep voor dit verschijnsel. Gebruik je het vaak? Voldoet het aan je verwachtingen? En was het een vergissing, of wist je al voordat je het spel kocht dat je er niets anders mee kon dan naar het vuur kijken?


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Fireplacing maakt van je Wii een open haard
Lees ook:Een virtuele open haard voor retro-liefhebbers
Lees ook:Zie haardvuursimulator Little Inferno in actie op de Wii U
Lees ook:De makers van World of Goo en Henry Hatsworth presenteren Little Inferno
Lees ook:Europese Virtual Console updates voor december

4 reacties op “Nog een open haard-simulator voor WiiWare!

  1. IR

    Het doet me denken aan de ‘i am rich’ app voor de iphone die een paar jaar geleden verscheen. Kostte 999,99 dollar, en je kreeg er alleen een brandend lampje voor terug, maar je kan er wel mooi mee patsen tegen je vrienden.

      /  
    1. Erik

      Haha, briljant! Zit er nu over te lezen op wikipedia. Acht mensen hebben het gekocht, waarvan twee per ongeluk (die kregen hun geld terug) voordat Apple hem uit de store verwijderde. Snel verdiend en die zes miljonairs hebben nu een leuk collectors item. ;)
      .
      Maar goed, voor vijf euro zijn die open haarden niks om over op te scheppen. Er moet een andere reden zijn dat mensen ze downloaden.

        /  
  2. simon

    hoe moeilijk is het om van dat handje gewoon een vuur handje te maken, ik vind het idee briljant, en zou het ook nog gebruiken als het gewoonweg wat smaakvoller zou zijn, en tegelijk mijn muziek player.

      /  
  3. Dulcie

    “Nog een open haard-simulator voor WiiWare!
    | Games” was indeed a terrific post. If perhaps it included more images this could be possibly even more effective.
    Thank u -Emmanuel

      /  

Reageren is uitgeschakeld