Kijk dit: eerste trailer Bit.Trip Flux


Deze trailer bevestigt wat ik stiekem al vermoedde na het zien van de screenshots: Bit.Trip Flux is Bit.Trip Beat met blokjes die van links komen (in Beat kwamen ze van rechts). De bedoeling is nog steeds om ze terug te kaatsen met een ‘paddle’ die je bestuurt door de Wii afstandsbediening te kantelen. Voor het eerst in de Bit.Trip-serie geeft Gaijin Games ons dus meer van hetzelfde. Ik zou waarschijnlijk teleurgesteld moeten zijn, maar dat valt niet mee als ‘meer van hetzelfde’ er zo verslavend uitziet. Bij het zien van al die ingewikkelde nieuwe blokjespatronen kan het gebrek aan originaliteit mij in ieder geval weinig meer schelen. Ik krijg vooral zin om het zelf te proberen.

Vergeet ook niet dat de levels deze keer zijn voorzien van checkpoints. Wie in Bit.Trip Beat te veel fouten maakte werd helemaal teruggezet naar het begin van een level, maar in Flux zijn alle levels opgedeeld in hapklare brokken. Wie weet maken nu zelfs gewone stervelingen kans om het eindfilmpje te bereiken.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:“Bit.Trip Flux is Bit.Trip Beat achterstevoren.”
Lees ook:ESRB’s omschrijving van Bit.Trip Flux komt bekend voor
Lees ook:Het laatste Bit.Trip-spel heet Bit.Trip Flux
Lees ook:Eerste frustrerend nietszeggende teaser Bit.Trip Flux
Lees ook:Europese aankondingstrailer Bit.Trip Complete & Bit.Trip Saga

2 reacties op “Kijk dit: eerste trailer Bit.Trip Flux

  1. Zaaltje

    Ziet er cool uit! Wel leuk dat je sommige nu ook moet ontwijken en dat sommige op het einde onzichtbaar worden… Heb d’r zin in!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Dat stukje waar hij de rondjes moet ontwijken en de vierkantjes moet raken deed me denken aan Bit.Trip VOID.
    .
    En bij dat stukje waar ze op het einde onzichtbaar worden dacht ik even dat het plankje kon schieten (zoals in Bit.Trip Fate). Ik had al een hele theorie bedacht over hoe er elementen uit alle voorgaande spellen in waren verwerkt, maar volgens mij heb jij gelijk en worden ze gewoon onzichtbaar. Ook een gemeen trucje!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.