Nu ook heruitgave van Super Mario All-Stars’ officiële strategy guide


Nog nooit heb ik de behoefte gevoeld om een stategy guide te kopen, maar deze zou ik best willen hebben. Ter ere van de heruitgave van Super Mario All-Stars voor de Wii, heeft Nintendo besloten om ook hun originele strategy guide uit 1993 opnieuw uit te geven. Precies zoals hij er zeventien jaar geleden uitzag. Raar hoe zo’n boekje dat vroeger is uitgegeven in low budget tweekleurendruk nu opeens weer aantrekkelijk kan zijn. Dat is blijkbaar de kracht van nostalgie. Daarnaast bevatte deze strategy guide originele illustraties, interviews met de ontwikkelaars, 3D stereogrammen en een bladzijde waarop Shigeru Miyamoto mocht filosoferen over de toekomst van computerspellen. De kans dat dit boekje ooit buiten Japan wordt uitgegeven lijkt mij nihil, waar we kunnen altijd blijven hopen. Bekijk na de klik één bladzijde uit het binnenwerk.

Super Mario All-Stars is in Nederland te koop vanaf 3 december voor precies 25 euro.


Een folder van de Media Markt bewijst het: de Mario-collectie wordt verkocht voor 25 euro. Heel toepasselijk, aangezien Nintendo deze compilatie uitgeeft om Mario’s vijfentwintigste verjaardag te vieren.

[g.forum]

Lees ook:Huh? Super Mario All-Stars naar de Wii?
Lees ook:Super Mario Galaxy 2 wordt moeilijk volgens Miyamoto, maar is er ook een Super Guide?
Lees ook:Uitpakfoto’s: de Japanse Super Mario Collection
Lees ook:Ook Donkey Kong Country Returns helpt onervaren spelers met een Super Guide
Lees ook:Boxart van Super Mario All-Stars op de Wii

2 reacties op “Nu ook heruitgave van Super Mario All-Stars’ officiële strategy guide

  1. Kikujiro

    Wel jammer dat Intertoys er dan weer EUR 29,99 voor vraagt (en er dan ook nog eens ‘limited edition, op=op’ bij durven te zetten). Bayonetta en Yakuza 3 voor de PS3 kosten vanaf deze week bij Bart Smit trouwens nog maar twee tientjes.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Hm, nou dan weet ik al waar ik hem volgende week ga kopen. Rare zet van de intertoys, ze hebben daar geen geschiedenisbesef. ;)
      .
      Leuke tip trouwens die twee spellen voor 20 euro. Vooral naar Bayonetta ben ik nog steeds nieuwsgierig. Toch maar eens kijken.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.