de Blob kopen voor 10 euro?


Ik weet, het is toch al een dure week voor Nintendo-fans met Scribblenauts en Bowser’s Inside Story, maar misschien vind je tien euro voor één van de betere platformspellen op de Wii ook het overwegen waard. In de Blob geef je een grijze stad kleur door van flatgebouw naar flatgebouw te springen en een spoor van verf achter te laten. Eén van de weinige originele platformgames op de Wii (gebaseerd op een concept van Nederlandse HKU-studenten) en bijna unaniem lovend ontvangen. Omdat het een dagaanbieding is kost de Blob alleen morgen 10 euro bij Intertoys. Bestellen via de website mag ook, maar ook daar is de aanbieding alleen geldig op vrijdag 9 oktober.


Directe Link

[games.blog forum]

Lees ook:de Blob verkoopt 700.000 exemplaren
Lees ook:de Blob gameplay filmpje
Lees ook:A Boy and his Blob – in beweging nog mooier
Lees ook:PS3 wordt portable dankzij Epson’s nieuwste beamer
Lees ook:In Japan bestaat al een Wii-spel over katten

6 reacties op “de Blob kopen voor 10 euro?

  1. Kikujiro

    Nog een tip (voor mensen met een creditcard)… de Britse Pond staat weer erg gunstig t.o.v. de Euro, dus als je nog goedkoop games wilt kopen, kijk dan eens op de website van bijvoorbeeld amazon.co.uk. Ik denk dat ik Dead Space (GBP 12,50/EUR 13,59) en Prince of Persia (GBP 15,52/EUR 16,87) ga kopen. Ik zag ook dat Mirror’s Edge nog maar GBP 7,05 kost (EUR 7,66). Allemaal koopjes dus. Er komt natuurlijk nog wel een paar euro verzendkosten bij, maar dat is te verwaarlozen (vooral als je meer dan 1 game besteld).

      /   Beantwoorden  / 
  2. David

    Klein beetje off-topic, maar daarom niet minder interessant: LostWinds: Winter of the Melodias, komt morgen uit op WiiWare!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Niels

    Ik heb hem een tijd terug voor de volle prijs gekocht, en nu is ie al een 10 euro budgetpak aanbieding? :’(

    Nou ja, hij is leuk hoor. Maar ik heb hem niet echt meer uit de kast gepakt om het laatste level eindelijk eens uit te spelen. (Die laatste baas (ook de enige baas trouwens) is best pittig).

      /   Beantwoorden  / 
  4. micha

    en laten we niet vergeten dat LostWinds: Winter Of The Melodias ook sinds vandaag te downloaden is voor een 10tje

      /   Beantwoorden  / 
  5. Teun

    Ik heb de Blob vandaag wel gekocht. Ik heb het spel enkele jaren geleden ooit eens gespeeld op een beurs toen het nog door Nederlandse studenten in de maak was. Leuk om te zien hoe het nu geworden is!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Martijn

    Je kunt ook voordelig games bestellen op play.com. incl. gratis verzending. Gelukkig zijn er vaker goede dagaanbiedingen qua games te vinden. Altijd een aanrader, maar wees alert!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.