Endless Ocean 2 ondersteunt Wii Speak


Nu ik erover nadenk heb ik de online stand van Endless Ocean 1 eigenlijk nog nooit uitgeprobeerd. Maar zonder goede manier om met elkaar te communiceren… hoe leuk kan het geweest zijn? In ieder geval niet zo leuk als online met je vrienden duiken in Endless Ocean 2, waarvan inmiddels bekend is dat er middels Wii Speak gevoicechat kan worden. Blijkbaar is het serene duikspel rustgevend genoeg bevonden om de communicatielijnen open te gooien. (Naar verluidt bouwde Nintendo de mogelijkheid tot voicechat expres niet in Mario Kart Wii omdat iemand in het heetst van de strijd weleens een krachtterm zou kunnen laten vallen. Gelukkig zullen de gesprekken in EO2 meer verlopen in de trant van: ‘Kijk die walvis!’ ‘Laten we die grot verkennen!’ ‘Even verderop vond ik laatst een scheepswrak!’) Bekijk trouwens ook de nieuwste screenshots. Toegegeven, het is alweer een tijd geleden dat ik de eerste Endless Ocean voor het laatst speelde, maar volgens mij ziet deel twee er véél mooier uit.

[games.blog forum]

Lees ook:Citaat: Eurogamer over Endless Ocean 2
Lees ook:Endless Ocean 2 – iets minder rustgevend
Lees ook:Another Code R en Endless Ocean 2 komen dit jaar naar Europa
Lees ook:Endless Ocean (Forever Blue) trailers
Lees ook:Endless Ocean en de casual gamers

10 reacties op “Endless Ocean 2 ondersteunt Wii Speak

  1. Kikujiro

    “Nu ik erover nadenk heb ik de online stand van Endless Ocean 1 eigenlijk nog nooit uitgeprobeerd.”

    Én dat terwijl er toch twee of drie andere forumleden Endless Ocean speelden! Nou ja, wat moet je nu samen on-line doen? De on-line mogelijkheden van deel 1 boden weinig tot geen extra’s t.a.v. de single player mode. De toegevoegde waarde hiervan in deel 2 zie ik ook nog niet in. Ik hoop alleen wel dat je de mogelijkheid hebt de klok in het spel ver vooruit te zetten, zodat je ook alle seizoensgebonden vissen te zien krijgt. In deel 1 kon je maximaal 1 dag wachten.

      /   Beantwoorden  / 
  2. cloverfield

    Stomme Nintendo. Ik vind het zo belachelijk dat een game ondersteuning moet bieden aan Speak. Zolang dit geldt én er geen aantrekkelijke opties voor het pakket zijn koopt toch niemand dit?

    Nintendo met zijn gezeik dat je misschien wel wat krachttermen kan gebruiken tijden Mario Kart… tja. Moeten wij gamers nu afzien vanwege de kleuters? Gezeik is het!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mark

    GODVER DIE *** BLAUWE SCHILDEN OOK **ER EEN EIND OP ******* MET JE ***** HOOFD.

    NEEEEEE IK ZOU WINNEN !@$$#@%^ ***ZOOI

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mark

    hahaha.. :P ja dat was even een interpretatie van wat uit mijn mond komt bij mario kart.

      /   Beantwoorden  / 
  5. berend jan

    ik zie zout water, zoet water, brak water en ijsduiken…
    .
    Wow deel 1 was al geweldig maar deel 2 is nogveel beter kwa graphics ze beginnen nu echt de kracht van de Wii te ontdekken die ontwikkelaars. Leuk ook dat het dus blijkbaar wel realistisch kan in plaats van alles op de Wii cartoonachtig te maken…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Brak water is toch zout water? Of klink ik nu heel erg als een landrot? ;) Ik ging er altijd vanuit dat die twee termen hetzelfde betekenden.
      .
      Maar verder helemaal mee eens. Gevarieerdere omgevingen zijn leuk en als dit geen bullshots zijn wordt het echt één van de mooiere spellen op de Wii. Ik verheug me erop. :)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Berend jan

        brak is waar zoet en zout samenkomen, Tjees op excursie naar neeltje jans jij.. hop hop..

          /   Beantwoorden  / 
  6. Erik

    “koopt toch niemand dit?”
    .
    Het schijnt dat Nintendo toch redelijk succesvol is met hun manier van zakendoen. ;) Wees het er mee eens of niet, maar het werkt wel!
    .
    “Én dat terwijl er toch twee of drie andere forumleden Endless Ocean speelden!”
    .
    Dat weet ik nog! Het was er ook bijna van gekomen, maar om één of andere reden net niet. Ach ja. Moet zeggen dat het mij toch wel aardig lijkt om een keer samen met iemand te duiken. Vast niet zo verslavend als Mario Kart, maar als jullie allebei voor het eerst een gebied verkennen toch vast wel gezellig. Of ik er speciaal een Wii Speak voor koop weet ik nog niet, maar het idee staat me niet tegen iig.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      Nou die afspraak staat dan alvast. Zonder Wii Speak vrees ik.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Berend jan

      ik wil wel met jou bellen schrijven (dat is wat EO zo leuk maakt in WiFi) in de eindeloze zee hoor erik… (klinkt best gay nu ik het zo teruglees :) )
      .
      Dan kunnen we samen vissenaaien…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.