Electronic Arts promoot EA Sports Active

EA’s bedoelingen met EA Sports Active zijn duidelijk: Wii Fit was een leuke kennismaking met een paar eenvoudige yoga-oefeningen, maar wie écht aan zijn conditie wil werken heeft dit spel nodig. Pittige oefeningen waar je moe van wordt. Intensieve work-outs om vet mee te verbranden. Een elastische weerstandsband om stalen biceps te kweken. Sommige oefeningen zijn zelfs te ruig voor het Balance Board, grrr! (Hij zou kunnen breken omdat EA Sports Active je regelmatig laat springen). Dat klinkt niet verkeerd, maar terwijl iedereen het een paar maanden geleden had over Wii Fit, heb ik nog nooit iemand horen zeggen dat hij niet kan wachten op EA Sports Active (de naam blijft ook totaal niet hangen). Ik vraag me af hoe EA hier een ‘buzz’ voor wil creëren.

Het meisje in de eerste video, degene die wordt aangekondigd als een ‘huge fan of virtual fitness’, is overigens de Wii Fit Girl. Leuk bedacht van EA, maar ik geloof niet dat de aanwezige journalisten de grap doorhebben.

[games.blog forum]

Lees ook:Project Natal heet voortaan ‘Kinect’
Lees ook:Wii trailer: Deca Sports/Sports Island
Lees ook:Bekijk nog een Wii Sports: Airplane filmpje
Lees ook:Nintendo DS krijgt camera, gebundeld met Face Training
Lees ook:Konami brengt Yoga naar de DS

7 reacties op “Electronic Arts promoot EA Sports Active

  1. Kikujiro

    Ik vind die Jen Riley maar een eng mens…

    Toch ziet dit er best wel goed uit. Niet slecht van EA. Ik vraag me inderdaad alleen af hoe ze denken te concurreren met Wii Fit of Wii Sports 2.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Haha, ja maar dan nog! Zelfs met heel veel advertenties kan ik me niet voorstellen dat het net zo’n hype wordt als Wii Fit. Ook omdat ik, nogmaals, de naam niet zo sterk vind. Waarom niet “Wii Excercise” ofzoiets (of zou Nintendo een monopolie hebben op spellen met Wii in de titel?).
      .
      Wat EA eigenlijk nodig heeft is een Tell Sell commercial. Met voor- en na-foto’s en een professor die zegt dat de effecten wetenschappelijk zijn onderzocht en dat soort dingen. Dan zou het misschien kunnen lukken!

        /   Beantwoorden  / 
        1. Erik

          Nou, dan komt die grote koffer vol dollarbiljetten toch nog van pas.

            /   Beantwoorden  / 
  2. Linkster/G.Tom

    ik heb vandaag wii fit gekocht

      /   Beantwoorden  / 
  3. mark

    wanneer komt deze uit?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.