Space Invaders Get Even in vier losse delen in het winkelkanaal


Space Invaders Get Even kost maar 500 Wii Points, wat klinkt als een koopje voor een spel dat ooit gepland stond als volwaardige Wii titel, maar Taito's addertje onder het gras is dat je voor dat geld maar twee levels en één bossfight koopt.

Als dat bevalt en je wilt nog meer Space Invaders, dan zijn er ook andere levels beschikbaar die je apart kunt downloaden. Weer voor 500 Wii Points per stuk. Het complete spel (startpakket + drie add-ons) kost je op die manier 2000 Wii Points. Eigenlijk nog steeds niet zoveel geld, maar wel meteen de duurste Wii Ware titel. Ook vraag ik me angstig af hoeveel kostbare geheugenblokken van mijn Wii al die losse episodes in beslag gaan nemen.

Het goede nieuws is dat de eerste impressies wel erg positief zijn. Het spel, dat nu al uit is in Japan, heeft veel mensen positief verrast. Het speelt een beetje als Geometry Wars, alleen zijn je kogels nu Space Invaders sprites die maar één of twee objecten tegelijk aan kunnen vallen voordat ze terugvliegen naar het moederschip zodat je ze opnieuw kunt wegschieten. Intrigerend! Space Invaders Get Even wordt in oktober toegevoegd aan het Europese winkelkanaal.

Zie ook:
- De Space Invaders nemen wraak
- Restaurant-criticus vecht tegen vampiers in een vliegtuig

[games.blog forum]

Lees ook:Geometry Wars: Retro Evolved 2 onderweg
Lees ook:Space Invaders Infinity Gene alleen naar iPhone
Lees ook:Kunstenaar maakt Space Invaders met voetstappen in de sneeuw
Lees ook:Wie wil er honderd nieuwe levels voor Bubble Bobble?
Lees ook:Space Invaders Infinity Gene komt naar XBLA/PSN

5 reacties op “Space Invaders Get Even in vier losse delen in het winkelkanaal

  1. G.Koen

    “Het complete spel (startpakket + drie add-ons) kost je op die manier 2000 Wii Points. Eigenlijk nog steeds niet zoveel geld, maar wel meteen de duurste Wii Ware titel.”

    FFCC: My Life as a King anyone?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    Je kunt natuurlijk ook een tweede Wii aanschaffen, zodat je weer voldoende geheugen beschikbaar hebt. Dit scheelt in ieder geval het steeds opnieuw moeten downloaden van games die je om de haverklap hebt ‘moeten’ verwijderen om weer wat geheugen vrij te maken.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Gulzt

    @Kikujiro is je PSN naam ook Kikujiro?
    Dan voeg ik je even toe :)

    Ik heb me net teveel Super Stardust HD gespeeld om aan deze titel te starten. Als het dan ook nog 2x zo duur moet zijn, met zulke armzalige graphics.. sja, niet mijn koopje.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Kikujiro

    @ Gulzt

    Ik wacht nog steeds op de 80GB versie van de PS3. Waarschijnlijk (afhankelijk van de eerste reviews) wacht ik zelfs nog tot het moment waarop de Little Big Planet bundel verschijnt). Op zijn vroegst ben ik eind september in het bezit van een PS3. Ik laat het je weten zodra het grote moment is aangebroken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.