Raving Rabbids komen naar het Balance Board


Rayman's Raving Rabbids komen terug! En voor hun derde Wii-spel maken de konijntjes gebruik van Nintendo's gloednieuwe Balance Board. Hoe dat in de praktijk precies werkt is nog niet duidelijk, maar ik durf mijn geld wel in te zetten op een verzameling simpele minigames. Ubisoft heeft ook weer zo'n grappig konijnenfilmpje online gezet onder de titel 'Rabbids Secrets to Health and Happiness'. En dan blijkt toch weer dat die bunnies alles net even anders doen dan de rest.

Zie ook:
- Rayman Raving Rabbids 2 gameplay filmpjes
- Een middag met Wii Fit

Lees ook:Rayman Raving Rabbids 2 gameplay filmpjes
Lees ook:Raving Rabbids Halloween groet
Lees ook:Eerste plaatjes Rayman Raving Rabbids 2
Lees ook:Michel Ancel’s konijnenprobleem
Lees ook:Bunnies like ABBA

9 reacties op “Raving Rabbids komen naar het Balance Board

  1. N Stone

    Ben ik de enige die dit een slecht idee vind? ik weet niet hoor maar RR is een party game. het is niet de bedoeling dat je die game in je eentje gaat zitten spellen. nu is het nog tot daar aan toe dat ze er van uit gaan dat mensen optionele hardware hebben. die de meeste mensen niet zullen hebben. maar zelf de gene die wel zo een board heeft, moeten die dan strak met ze vieren op een board gaan staan?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Afello

    @ N Stone: Zelfs als je maar 1 wii fit board hebt kan ik mij zonder enige psychische inspanning een x aantal games bedenken waarbij 1 persoon op het plankje staat en drie anderen met de reguliere controllers spelen.
    Bijvoorbeeld: 3 spelers gooien met hun controller een bal welke degene op het board moet ontwijken door naar een bepaalde kant te leunen (jeetje, dat was zo simpel, de goede ideeën hou ik lekker voor mijzelf :P )

      /   Beantwoorden  / 
  3. Roland

    @Afello
    inderdaad, als je het zo stelt kan het best een goed idee zijn.
    Of je gaat om en om op het board staan om de hoogste score te halen zoiets… of met z’n tweeen tegelijk met iedereen één voet aan elke kant wie t snelst het board kapot heeft gestampt :P

      /   Beantwoorden  / 
  4. otherotter

    net of de geweldige wario ware party titel zoveel multi player had. ps ik vond dat overigens niet fantastisch. maar ook online zou je natuurlijk een feestje kunnen vieren. maar met die konijnen,.. ik ben er niet zo’n fan van, maar rayman 3 was echt super.

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    “nu is het nog tot daar aan toe dat ze er van uit gaan dat mensen optionele hardware hebben.”

    Daar zou ik me in het geval van het Balance Board niet zo’n zorgen om maken. Ik begreep dat Wii Fit in Engeland inmiddels op één staat in de software-charts. Ik stel me voor dat het in de rest van Europa vergelijkbare successen boekt.

    Ik ben geen fan van de Raving Rabbids spellen, maar ik kan me net als Afello voldoende situaties voorstellen waarin het alsnog een leuke partygame voor meerdere spelers kan worden… “voor de liefhebbers”. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  6. xuxppxxuxyyy

    hello it is test. WinRAR provides the full RAR and ZIP file support, can decompress CAB, GZIP, ACE and other archive formats.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Prataddibra

    Was ist das?

      /   Beantwoorden  / 
  8. JamesDenardo

    Hey all,

    I’m currently doing research about the general opinion of the iPad. What do you think about it?

    It seems like not everyone is thrilled about the iPad. They say the iPad has been hyped too much by Apple and it’s not nearly as revolutionary as they make us believe it to be.
    On the other hand there people can’t wait to get their hands on it.

    What do you think about the iPad and it’s features?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.