Nog 36 dagen! Mario Kart Wii screenshots


Ik begin door manieren heen te raken waarop ik kan zeggen hoeveel ik me op Mario Kart Wii verheug. Laten we daarom gewoon wat screenshots bekijken. Misschien kan ik er nog een paar samenhangende woorden uitpersen voor de onderschriften.


Wel euh… het ziet er weer leuk uit? Je kunt zeggen wat je wilt over de graphics van Mario Kart Wii, inclusief dat het een stapje terug is van Double Dash, maar Nintendo weet van iedere Mario Kart wel een spel te maken dat er leuk uitziet. Bovendien: als simpele graphics ervoor zorgen dat ik alle banen online kan spelen (in Mario Kart DS waren sommige banen niet beschikbaar in de online stand omdat ze voor teveel lag zouden zorgen. Toen ik ze uiteindelijk toch een keer online speelde – vraag niet hoe, mijn anonieme tegenstander had blijkbaar een cheat geactiveerd – liep alles eigenlijk prima, maar evengoed was dat Nintendo's officiële verklaring), dan ben ik een groot voorstander van simpele graphics.


In één van de eerste filmpjes zagen we dat deze paddestoelen werken als springkussens. Dat leek me nogal irritant, maar nu we wat meer duidelijkheid hebben over de stunts begin ik het te begrijpen. Dit soort secties moeten kleine stuntparadijsjes zijn waar spelers tientallen stunts achter elkaar kunnen uitvoeren.


Inderdaad, het Blooper-item is ook weer terug. Op de DS keek ik dan altijd naar het onderste scherm om veilig door alle bochten heen te komen, ik maak me wel enigszins zorgen hoe dat gaat als iemand in Mario Kart Wii mijn scherm zwart spuit.


Kijk, en bij dit item ben ik juist blij dat hij terug is. Bullet Bill is altijd dikke fun. Slechte spelers kunnen hem zelfs gebruiken als automatische piloot, om door moeilijk bochten heen te komen. Experts zoals ik wachten liever tot er een hoop tegenstanders in zicht zijn die Bullet Bill omver kan maaien.


Moo Moo Meadows ziet er nog steeds uit als één van de leukere banen.


En waarom de Mii's langs de zijlijn opeens geen armen en benen meer hebben is me niet helemaal duidelijk. In mijn Mii-kanaal zien ze er niet uit als Pez Dispensers.


En zo kunnen de graphics op sommige plaatjes toch best netjes overkomen. Nintendo heeft de sfeer van een tropische parkeerplaats prima nagebouwd. Die schaduwen zien er gewoon goed uit. Alleen de bloemen lijken wat aan de grote kant.

Zie ook:
- Mario Kart Wii: goed nieuws, slecht nieuws, nieuwe video's
- Mario Kart Wii online, hoe werkt het?

Lees ook:Alle banen van Mario Kart Wii online speelbaar
Lees ook:Nieuwe Mario Kart Wii filmpjes
Lees ook:Mario Kart Wii ook multiplayer GP: offline en online
Lees ook:Mario Kart Wii’s downloadbare wedstrijden
Lees ook:Europese Mario Kart Wii trailer

2 reacties op “Nog 36 dagen! Mario Kart Wii screenshots

  1. Mark

    Cool!
    Kan echt niet wachten!
    Vind het keuze menu(welke kart je wilt) er best wel somber uitzien maarja.
    De items zijn het leukst als je laatste bent als eerste heb je meestal alleen bananen, groene schildjes.. KOM NOU MARIO KART!!! :D

      /   Beantwoorden  / 
  2. MNC

    IGN probeert lof te spreken, maar ze vonden het design van de banen soms gewoon slecht. Niet graphics, maar design.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.