De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 2 november


Vandaag heeft de website GamerSyde drie filmpjes online gezet waarin de eerste tien minuten gameplay van Super Mario Galaxy worden getoond. Dat is vooral interessant omdat bijna iedereen die het spel al heeft mogen spelen (lucky bastards!) zegt dat de openingslevels tegenvallen. Teveel cutscenes en teveel handje-vasthouden (tot vervelens toe uitleggen hoe alle controls werken). Met andere woorden, dit zijn misschien wel de slechtste tien minuten uit het hele spel. En nou ja… ik ben misschien wanhopig maar ik vind het er al behoorlijk leuk uitzien!

In ander nieuws heeft 1UP een mooie recensie van Super Mario Galaxy geschreven die iedereen aanraadt om het te spelen omdat het fantastisch is. Mijn favoriete stukje: "Soms zul je niet eens merken hoe ongebruikelijk de levels eigenlijk in elkaar zitten totdat je er bewust even bij stilstaat hoe onbekend het allemaal aanvoelt. Je hebt deze dingen nog nooit eerder gedaan in een computerspel, maar Galaxy zorgt ervoor dat zelfs de krankzinnigste uitdagingen meteen aanvoelen als een tweede natuur."

Bron: GamerSyde

Zie ook:
- De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 1 november
- Super Mario Galaxy spoiler

Lees ook:Het nieuwe Super Mario Galaxy filmpje van 15 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 8 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 14 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 5 november
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 9 november

4 reacties op “De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 2 november

  1. powerpats

    dit is egt vet

      /   Beantwoorden  / 
  2. Altasia

    Gister gepreorderd, want dat moet blijkbaar tegenwoordig in NL :S. Kijk hier wel na uit en als deze tegenvalt koop ik denk ik nooit meer een mario game. want de laaste 2 keer (papermario en sunshine) vielen echt tegen. Sunshine tussen de 10 en 5 uur gespeeld en papermario tot nu toe nog geen 3 uur.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mario

    Wow, dat is echt geweldig, niet te geloven. Wel goed dat alles een ander punt van zwaartekracht heeft, anders zou je zelfs aan de binnenkant in het midden blijven hangen. Echt geweldig, ik ga em zeker halen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    Pre-orderen? Dat lijkt me niet echt nodig… hopelijk, want ik heb niet gepre-ordered. ;)

    Het schijnt dat de Europese Nintendo-fabriek momenteel overuren draait om al die schijfjes op tijd klaar te hebben. Ze maken er zelfs zoveel dat andere spellen er een beetje onder lijden (daarom is Metroid Prime 3 zo lastig te vinden, de Mario Galaxy schijfjes hadden prioriteit). Waardeloze tactiek, maar ik maak me in ieder geval geen zorgen dat ik op 16 november meteen dit spel kan kopen. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.