Filmpjes van The Subspace Emissary (Smash Bros Adventure Mode)


Gameplay-filmpjes van Super Smash Bros. Brawl die je waarschijnlijk laten kwijlen van enthousiasme als je een echte Smash Bros.-fan bent. Zelf ben ik nog niet echt zo'n grote fan van de serie dat ik begin te kwijlen van dit soort beelden. Maar ik ben enthousiast genoeg om toch al te voelen hoe er wat extra speeksel wordt aangemaakt! Jawel fans, Brawl ziet er goed uit!

En de muziek! Oh mijn God, de muziek! Toen ik hierboven zei dat Brawl er goed uitziet bedoelde ik dat de beelden mooi zijn en de gameplay er solide uitziet, maar het is de soundtrack die momenteel echt mijn kont schopt! Wow! Georkestreerde versies van Nintendo-klassiekers, altijd een goed idee. De Zelda-soundtrack die speelt tijdens het filmpje met Princess Peach en Kirby? Kippevel jongens. Centimeters dik kippevel.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Ah… Zack & Wiki!
- Resident Evil: Umbrella Chronicles: Wesker trailer

Lees ook:Deze video van Wii Music geeft me kippevel
Lees ook:Meer Super Smash Bros informatie in 7 dagen
Lees ook:Ridley, Wind Waker Link & Bowser Jr. in Super Smash Bros. Brawl
Lees ook:Een soort Smash Bros. Brawl update
Lees ook:“Go K.K. Rider!” in Smash Bros. Brawl

6 reacties op “Filmpjes van The Subspace Emissary (Smash Bros Adventure Mode)

  1. Yannick

    ik betwijfel of het geluid wel klopt bij die laatste drie filmpjes. Anyway, ik moet nu even een handdoek halen om het kwijl van m’n bureau the vegen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. pingu 007

    heel wreed!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Oscar Mopperkont

    Heb SSBM gehad voor de GC, maar het kon mij nu niet echt bekoren om eerlijk te zijn. Voor mij te onoverzichtelijk en hectisch, waardoor ik het gewoon speelde als een domme buttonbasher (wat het volgens mij overigens niet is) en daar is toch weinig aan.

      /   Beantwoorden  / 
  4. MNC

    Ik kijk zo hard uit… En de muziek is toegevoegd door GameTrailers… Argh! Das m’n enige probleem met GT, ze voegen altijd random muziek er aan toe.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Spaak

    Pfffff, moet je hier nu 5 jaar op wachten? Dit is gewoon een soort van gamecube+ titel. Tijd voor wat echte verandering Nintendo….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.