Wii Zapper mogelijk gebundeld met nieuwe Zelda spinoff


Vanaf de dag hij voor het eerst werd aangekondigd heeft Nintendo al gezegd dat de Wii Zapper $19,99 zou kosten en gebundeld zou worden met een gratis spel. Op een GameStop-conferentie in Las Vegas (GameStop is een grote Amerikaanse keten van gameshops) kregen de verzamelde GameStop-managers nu voor het eerst een kans om dat gratis spel te bekijken. Volgens een anonieme bron van Opposable Thumbs zou het gaan om Link's Crossbow Training.

"Het spel zag er mooi uit," aldus de anonieme bron. "Ik ben er bijna zeker van dat het draaide op dezelfde engine als Twilight Princess. Het was een third-person spel en je had ook nog enige controle over Link."

Geen on-rails shooter à la Umbrella Chronicles dus, maar met een titel als Link's Crossbow Training hoeven we ook weer geen traditioneel Zelda-avontuur te verwachten. Ik reken op een snel in elkaar gezet spelletje, mogelijk zelfs met levels die letterlijk uit Twilight Princess zijn overgenomen, dat net leuk genoeg is om ervoor te zorgen dat de Wii Zapper minstens een miljoen keer verkocht wordt.

Bron: Opposable Thumbs

Zie ook:
- Sin & Punishment komt naar (Japanse en Australische) Virtual Console
- Trailer: Umbrella Chronicles met de Wii Zapper

Lees ook:Link’s Crossbow Training: meer dan een on-rails shooter
Lees ook:Link’s Crossbow Training screenshots
Lees ook:Trailer: Umbrella Chronicles met de Wii Zapper
Lees ook:Bikini’s, dolfijnen en ninja’s: bizarre Ghost Squad screenshots
Lees ook:Resident Evil 4 – Wii Edition bevestigd

Eén reactie op “Wii Zapper mogelijk gebundeld met nieuwe Zelda spinoff

  1. The Dude

    Klinkt heel vreemd. Het klinkt als een snel in elkaar geflanst spelletje, moet de hardcore-gamer daar blij van worden? En als ze de casuals willen aanspreken kunnen ze beter een “Bob de Blusser”-spel maken. Of een “gooi-je-tank-vol”-spel. Of iets anders niet-aanstootgevends. Maar ik geloof dat de casuals nog steeds WiiSports spelen en nog niet zijn overgestapt op Zelda, dus dit zal ze dan ook niet veel zeggen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.