Wario Ware: Smooth Moves video review


Mooie en duidelijk recensie van Wario Ware: Smooth Moves voor de Wii. Als je nog steeds twijfelt over de aanschaf van deze game kan gametrailers je wellicht over de streep trekken. Zelf ben ik niet echt het recensie-schrijvende type, maar ik kan wel verklappen dat ik Smooth Moves een erg leuke Wario Ware vindt. Vergeet Touched!, deze Wii-aflevering benadert gelukkig weer het niveau van het originele GBA-spel waarmee het allemaal begon. Mijn grootste probleem is niet zozeer met het spel zelf, maar eerder met de releasedatum. Vanwaar het uitstel? Waarom was dit geen launchtitle? Veel meer nog dan Wii Sports en Wii Play laat Wario zien waar de Wiimote allemaal voor gebruikt kan worden.

Niet dat de lancering van de Wii nog heel erg veel succesvoller had kunnen verlopen, maar met Wario erbij was de launch line-up nog net even iets aantrekkelijker geweest.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Nintendo verantwoordelijk voor 50% van alle hardware sales in december
- Afvallen dankzij Wii Sports
- Sonic and the Secret Rings boxart
- Xevious, of hoe Nintendo zich er deze week wel heel erg makkelijk vanaf maakt
- Microsoft haalt uit: PS3 – a disaster | Nintendo – good job!
- Eindelijk wat klassiekers voor de Virtual Console

Lees ook:Mooi roze is niet lelijk (Wario Ware boxart)
Lees ook:Leuke Wario Ware: Smooth Moves demonstratie
Lees ook:Kidconfidence video game recensies
Lees ook:Europese releasedates Excitetruck en WarioWare
Lees ook:Twintig nieuwe Dragon Quest Swords screenshots.

8 reacties op “Wario Ware: Smooth Moves video review

  1. IR

    Tsja, eigenlijk geef je zelf het antwoord al een beetje: waarom zou je hem bij de launch al lanceren terwijl je er toch geen extra consoles mee kan verkopen, om de simpele reden dat die er niet zijn?.

    De hype kon toch nauwelijks groter, dus kan je beter een paar maanden wachten. Nu hebben veel mensen bij de launch vast nog een andere game extra gehaald die ze ze anders niet gehaald zouden hebben, dus da’s weer extra winst voor Nintendo. Bovendien krijg je anders nog meer gezeur dat er in de maanden na de launch erg weinig boeiends uitkomt (straks krijgen we ook nog Excite Truck om een gat in het releaseschema op te vullen, die ze ook net zo goed als launchtitel uit hadden kunnen brengen)

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    “waarom zou je hem bij de launch al lanceren terwijl je er toch geen extra consoles mee kan verkopen, om de simpele reden dat die er niet zijn?.”

    Ja dat snap ik wel. Maar je zou een argument kunnen maken dat Wii Play vooral bedoeld is om mensen bekend te maken met de Wiimote. Ik kan me in ieder geval niet voorstellen dat Nintendo een dergelijke game over 1, 2 of 3 jaar nog steeds uit zou durven brengen. In mijn ogen is Wario Ware een veel geschikter spel om kennis te maken met je nieuwe controller.

    Pas na het spelen van Wario Ware begon ik écht door te krijgen hoe goed de Wiimote werkt. Hoe nauwkeurig de houding wordt geregistreerd, en de afstand tot de sensor-bar, de snelle reactietijd, etc. Wii Play voelt bij vlagen echt als een droge en educatieve instructievideo, Wario Ware laat pas echt spelenderwijs zien wat er allemaal mogelijk is.

      /   Beantwoorden  / 
  3. denise

    wario ware is inderdaad gaaf echt geweldig dat je op een moment ook echt met je controler op je hoofd moet gaan staan xD

      /   Beantwoorden  / 
  4. otherotter

    ik vond het na 2 dagen niet zo boeiend meer, het ontbreken van echte multie player zaken vond ik een groot gemis.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Hell Yeat Rub

    op 10 januari kocht ik het (niet 12 jan.) en op 11 januari had ik het al uitgespeeld..ik speel het nu niet zo vaak meer, maar het is wel een prachtig! spel!

      /   Beantwoorden  / 
  6. oscar

    animal crossing, zelda phantom horglass, mario,nintendogs en brain training
    zag ik allemaal in de review cool!!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Lottie

    Ik vind het alweer een beetje saai worden. Geef me maar Zelda.. ^^

      /   Beantwoorden  / 
  8. mark

    De eerste keer dat je het spel speelt denk je what the fu$#. Doordat je niet weet wat je precies moet verwachten en alles zo snel gaat vraag je je af of dit wel een goede keus is.

    Maar dit spel wordt steeds beter als je verder komt. En voor je het weet zit je erin en ben je verslaafd.

    Hou je niet van het verscherpen van oude records dan zal dit spel je niet lang boeien. Maar dit spel is de perfecte aanvulling naast spellen als Zelda en (in de nabije toekomst) Mario en Metroid. Tot nu toe het beste minigame spel op de Wii. Zeker een aanrader.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.