New Super Mario Bros screenshots

Steeds neem ik me voor om niet meer elke screenshot te posten die ik tegenkom van dit spel. Maar telkens als ik er eentje zie geeft het me zo’n kick om Mario weer in actie te zien dat ik het toch niet kan laten.

Dit wordt echt het Nintendo spel van het jaar, maakt niet uit hoe goed Twilight Princess wordt, niets kan op tegen old school Mario actie!

Aan het begin van level 1-1.. het vertrekpunt is dus het kasteel van Peach.
Dit plaatje geeft een heel goed beeld hoe de kaartschermen in elkaar zitten. Bekijk al die alternatieve routes en geheime levels eens!

Op het onderste scherm zie je middenin het level ook een vlag staan. Het restart-punt?

Hier kun je uiteraard op het plafond van het level zelf klimmen om er in recordtijd doorheen te racen. Ik bedoel er overheen te racen.


Haaien zien er gevaarlijk uit, maar iedere Mario-fan weet dat octopussen het echte gevaar vormen. Die zwemmen recht op je af!

En daar is Bowser Jr. weer. Ik krijg het sterke vermoeden dat toen Nintendo zei dat de Koopa Kids terug zouden keren, ze eigenlijk die irritante Bowser Jr. uit Super Mario Sunshine bedoelden. Eeuwig zonde.

Dit is interessant. Hier heeft Mario de veelbesproken krimp-paddestoel gegeten, en hij loopt af op een speciale mini-pijp op een plek die voor normale Mario niet eens bereikbaar is.

Vervolgens komt hij onder de grond terecht, en verplaatst de actie zich naar het onderste scherm, een leuke extra touch. Ik vraag me wel af hoe hij nu uit het water wil komen en op die blokken om de extra grote munt te pakken. Vanuit mijn ervaring met eerdere Mario spellen zou ik zeggen dat het onmogelijk is, maar misschien komt hier dan de beruchte wall-jump van pas. De muntjes geven precies aan hoe het traject van zo’n sprong zou kunnen verlopen. Ik ben er gek op als Nintendo zulke stilzwijgende hints geeft die alleen duidelijk zijn voor de goede verstaander. Stukken beter dan de geschreven tips die er in recente spellen voor zorgden dat je nooit meer zelf hoefde na te denken.

Hier heeft hij het blauwe schild aangetrokken. Ik vraag me af hoe Mario in deze vorm nog bestuurbaar is, of schiet hij gewoon als een ongeleid projectiel door de levels heen?

Twee speler actie in een ijswereld. Het begint er op dat alle levels in het spel beschikbaar zijn voor multiplayer gevechten. Leuk!

Een Yoshi sneeuwballengevecht in één van de multiplayer-minigames die het spel als bonus meekrijgt.

En deze kennen we allemaal nog wel uit Mario64 DS. De valse start waarmee de destijds gloednieuwe spelcomputer werd gelanceerd.

Bron: watch impress

Zie ook:
- Japanse verpakking New Super Mario Bros wordt GEEL
- New Super Mario Bros op 30 juni in Europa
- Dit is de wereldkaart van New Super Mario Bros.
- Drie gameplay filmpjes van New Super Mario Bros.
- Veel nieuwe New Super Mario Bros details van de GDC
- New Super Mario Bros! 80 levels!
- New Super Mario Bros later in Japan als in Amerika?
- Koopa Kids keren terug in New Super Mario Bros.
- Veel New Super Mario Bros. screenshots uit de Famitsu
- New Super Mario Bros ook al snel naar Europa?
- New Super Mario Bros interview
- En wederom nieuwe New Super Mario Bros screenshots
- New Super Mario Bros verschijnt in Amerika op…
- Japanse New Super Mario Bros releasedatum (maand)
- De laatste New Super Mario Bros scan uit Famitsu
- Zalig nieuw New Super Mario Bros filmpje
- New Super Mario Bros moeilijk. YES!

Lees ook:Japanse verpakking New Super Mario Bros wordt GEEL
Lees ook:Dit is de wereldkaart van New Super Mario Bros.
Lees ook:Drie gameplay filmpjes van New Super Mario Bros.
Lees ook:New Super Mario Bros later in Japan als in Amerika?
Lees ook:Koopa Kids keren terug in New Super Mario Bros.

4 reacties op “New Super Mario Bros screenshots

  1. Niels de Rijk

    Opvallend: de grijze kaartschermen zien er iets anders uit dan ik op eerdere screenshots heb gezien. Stukken beter, vind ik, maar ze blijven een beetje saai.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sule

    Die ondergrondse levels op je onderste scherm, spelen is zeker een leuke toevoeging :P . Multiplayer wordt zo te zien ook vet. Ik denk dat je wel eens gelijk zou kunnen krijgen van beste spel van het jaar. Misschien zelfs niet alleen van Nintendo. Mario is… Mario er zijn geen andere woorden voor. Veel van dit soort spellen zie je niet meer. In ieder geval DE portable game van 2006, without a doubt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Yoshi-Fan!

    Het ziet er echt zo tof uit, maar we moeten nog een maand wachten. Die werelden zien er geweldig uit, althans tot nu toe hebben we alleen wereld 1 gezien.

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    “Opvallend: de grijze kaartschermen zien er iets anders uit dan ik op eerdere screenshots heb gezien. Stukken beter, vind ik,”

    Er is een beetje aan gesleuteld inderdaad, maar het blijft een saai scherm. En onderhand zo dicht bij de release denk ik ook niet dat er nog erg veel aan zal veranderen.

    Ze hadden beter de Yoshi Touch ‘n Go methode kunnen toepassen. Actie op het onderste scherm, en boven zie je gewoon de lucht (of wat daar dan ook is) zonder dat je er iets mee kunt. Net zo nutteloos, maar ik moet zeggen dat ik dat wel een aardig effect vond om te zien. Een spelwereld verspreid over 2 schermpjes die mooi synchroon scrollen.

    In de beste Nintendo-traditie hadden ze dan op het andere scherm ook een voorwerp kunnen laten zien waar je schijnbaar niet bij kunt. :p

    Het was hoedanook beter geweest dan wat er nu staat, maar goed. Ik ga ervan uit dat het spel intens genoeg is dat ik er nooit naar hoef te kijken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.